Posts

Showing posts from February 17, 2016

Drama Melayu : Isteri vs Tunang

You all tengok drama Isteri vs Tunang tu?? Sue baru nak tengok episod malam ni. Ok honestly...ada ke isteri-isteri rela tengok suami buat persiapan kahwin dengan isteri ke-2??

Maybe ada segelintir wanita ok je kan if suami mampu dari semua aspek kewangan,kasih sayang dan pandai bahagikan masa. Tetapi kalau dapat madu perangai buruk cenggitu??? Akak pun rasa nak lempang madu tu. Kesianla si suami nak kene tanggung dosa isteri yang suka meroyan.

Oklah this is just a quick entry untuk menceritakan yang akak pun tengok drama melayu. Hehehehhehe....jangan kata akak asyik tengok drama omputih je tau.


Salam sayang,
Suhaili Isa