Posts

Showing posts from February 16, 2016

Cuti-cuti Malaysia : Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya

Image
Assalamualaikum...cuti Chinese New Year baru-baru ni, Sue dan family tidak pulang ke Perlis sebab standby di KL untuk hantar parents Sue ke KLIA untuk mengerjakan umrah. Jadi kami bawa anak-anak bercuti ke Cyberjaya je..

Apa yang menarik di Cyberjaya ni??? Sue nak cerita tentang Cyberview Resort & Spa. Haaaa.... ni dia



Masuk je ke kawasan Cyberview ni..anda akan dihidangkan dengan pokok dan landskap yang menyegarkan mata melihatnya. Hehehehe.... the 1st time Sue jejakkan kaki ke Cyberview ni was about 4 years ago ketika menghadiri breakfast meeting bersama bos-bos syarikat ketika tu.

Terus jatuh cinta dengan tempat ni..and every year Sue & Rizal cuba cari masa untuk check in di Cyberview Lodge ni. Sempena cuti Chinese New Year baru-baru ni...pihak pengurusan Cyberview ada buat celebration Lion Dance....tak sabar nak tengok performance mereka.




Kami tempah Superior Chalet Garden View untuk 3 hari 2 malam. Apa yang Sue suka tentang Cyberview...mereka tanam pokok bunga Jasmin yang ber…