Posts

Showing posts from February 14, 2016

Bio-Evolve Water Purification System

Image
Air minuman sangat penting untuk tubuh badan manusia. 70% tubuh manusia terdiri daripada cecair. Kalau air tak cukup dalam badan akan mengakibatkan badan terdehidrat dan badan menjadi GEMUK!!!Haaa....betul!!! Kekurangan air di dalam badan menyebabkan perut anda cepat lapar dan lemah tenaga badan. Tapi bagaimana terapi air Bioevolve boleh membantu meningkatkan kesihatan anda?


Leganya rasa bila dapat minum secawan air bersih dan sejuk ni. Tapi macam mana kita nak pastikan air minuman kita tu bersih atau tak? Sue selalu tengok movie mat salleh...where they all drink water direct from water tap tanpa didihkan air sampai boiling point. Selamat ke air paip tu untuk diminum???

Jawapannya....mereka menggunakan sistem water filtration and purification untuk mendapatkan air minuman bersih dari paip air dan terus boleh di minum. Banyak jenis water filter di pasaran...tetapi mana satukah sistem water purification yang berkesan??

Sue pada awalnya dapat sample free Bioevolve mineral water secara percu…