Sunday, February 14, 2016

Bio-Evolve Water Purification System

Air minuman sangat penting untuk tubuh badan manusia. 70% tubuh manusia terdiri daripada cecair. Kalau air tak cukup dalam badan akan mengakibatkan badan terdehidrat dan badan menjadi GEMUK!!!Haaa....betul!!! Kekurangan air di dalam badan menyebabkan perut anda cepat lapar dan lemah tenaga badan. Tapi bagaimana terapi air Bioevolve boleh membantu meningkatkan kesihatan anda?



www.suhailiisa.com

Leganya rasa bila dapat minum secawan air bersih dan sejuk ni. Tapi macam mana kita nak pastikan air minuman kita tu bersih atau tak? Sue selalu tengok movie mat salleh...where they all drink water direct from water tap tanpa didihkan air sampai boiling point. Selamat ke air paip tu untuk diminum???

Jawapannya....mereka menggunakan sistem water filtration and purification untuk mendapatkan air minuman bersih dari paip air dan terus boleh di minum. Banyak jenis water filter di pasaran...tetapi mana satukah sistem water purification yang berkesan??

Sue pada awalnya dapat sample free Bioevolve mineral water secara percuma pada bulan May 2015. Macam ni lah rupa mineral water tu.



Bila minum air ni rasa segar badan, tak payau dan badan rasa ringan. Lepastu kawan kata yang Sue minum ni air paip yang dah dibersihkan dan ditukarkan menjadi air alkali. Sebab tu badan rasa ringan dan muka kelihatan berseri-seri.

Jadi Sue tanya pada kawan...macam mana rupa Bioevolve ni dan bagaimana Bioevolve boleh membersihkan air dan hasilkan air bersifat alkali?
Ni penerangannya...

Apabila air masuk ke dalam Bioevolve, air akan melalui 4 fasa pembersihan.

Fasa 1: Pra-penapisan dengan seramik
Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron memastikan semua bendasing seperti KARAT, KELADAK PASIR & BAKTERIA DITAPIS SEMPURNA bagi mencapai penulenan air 99.99%. Haaa...Fasa 1 je dah 99.99% bersih daripada bakteria disebabkan oleh air.

Fasa 2: Pengubah tenaga

A. Bebola bio
B. Karbon teraktif
C. KDF
Penapis B menghasilkan air yang tulen dan bersih dengan SINGKIRKAN LOGAM BERAT, KLORIN, MIKROORGANISMA,PEWARNA, BAU BUSUK & BAHAN PENCEMAR BAHAYA DALAM PAIP.

Penapis B hanya benarkan mineral penting dalam air sahaja untuk kekal dalam air. Kelompok molekul air dipecahkan kepada kelompok molekul yang lebih kecil untuk menggalakkan penghidratan, peredaran darah dan keaktifan sel-sel badan.

Fasa 3: Pengubah Berion
A. Bebola ion
B. Bebola Nano
C. Bebola bio
Teknologi Pengubahan Berion yang khas, penapis C tingkatkan dan stabilkan tenaga dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa panjang. Kealkalian air dioptimumkan untuk menghasilkan air beralkali supaya mencegah keasidan badan dan tingkatkan kesihatan badan.

Fasa 4: Blok Karbon Ultra Padat
Karbon blok diaktifkan melalui proses haba yang unik untuk menghasilkan ribuan pori halus pada blok karbon dan mengoptimumkan proses penyingkiran bahan pencemar dan berbahaya dalam air.

Air Bioevolve SELAMAT, SIHAT DAN ENAK untuk diminum. Air Bioevolve juga sangat bagus untuk membersihkan sayuran, buah-buahan dan juga untuk memasak nasi. ☆☆TIPS BERGUNA: Ambil secawan air Bioevolve dan cuci muka anda yang penuh jerawat,jeragat dan masalah kulit...Insha Allah dalam masa 2 minggu, kulit muka akan menjadi cantik dan cerah.


11 sebab you all WAJIB ada BIOEVOLVE:



1. Selamat diminum
2. Penulenan air berprestasi hebat
3. Kualiti air yang dipertingkatkan
4. Pemasangan mudah boleh buat sendiri (jimat installation cost)
5. Penjimatan kos dan tahan lama ( hanya perlu tukar filter maksimum selepas 3 tahun penggunaan)
6. Mendapat sijil pengiktirafan SIRIM dan 7 lagi institut yang mengkaji keselamatan produk.
7. Tidak perlu menggunakan elektrik ( kos elektrik mahal dah sekarang akak2 & abang2...kalau sebulan you all bayar elektrik sampai RM 200- RM 300...change your water purification system now.)
8. Hanya perlu panaskan air sebentar di atas dapur. Jangan sampai mendidih..kerana air tulen apabila dipanaskan akan bertukar sifat dan molekul berubah. Bila molekul berubah...air bioevolve tidak dapat merawat dan menjaga kesihatan badan dengan optimum.
9. Satu (1) unit pembelian Bioevolve..anda akan menerima CASH REBATE RM300/ TRADE IN Bio-aura lama anda dan dapatkan CASH REBATE RM600.
10. Water purification sistem paling murah dan berkesan.
11. Minum 8 gelas air Bioevolve membantu anda turun berat 1-2kg seminggu.


Oklah...later Sue share a few testimonies untuk Bioevolve ni ya.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560
Suhaili1984@gmail.com