Sunday, January 17, 2016

Testimoni Bioever Plus Cream

Alhamdulillah...it was a great Saturday for my family. Kami sempat ke majlis perkahwinan kawan sekerja husband di MARDI Serdang. Bila attend wedding invitation ni, teringat pula majlis perkahwinan sendiri 6 tahun lepas 😁😁 cantik dengan sepersalinan baju pengantin dan bentuk badan pun masih lagi cantik.

Now selepas 6 tahun berkahwin dan dikurniakan 2 orang cahaya mata...iolls masih lagi boleh sarungkan baju cantik dengan bantuan Premium Beautiful yang memastikan bentuk badan wanita kekal ramping, cantik dan sentiasa sihat. Dah kahwin.....lagilah kene jaga bentuk badan sebab you all nak duduk sebumbung dengan suami yang sama selama berpuluh2 tahun.

Dulu you all kahwin dengan suami...bukan main melaram. Now anak dah berderet takkan lah nak malas jaga badan?? Ehhh melalut pulakan...oklah actually Sue nak share testimoni hebat produk Bioever Plus.

Bioever plus ni mempunyai kebaikan untuk:
1. Anti ageing & buang double chin
2. Buang lemak lengan
3. Kempiskan perut
4. Rawat anak batuk,selsema dan berkahak
5. Menegangkan payudara
6. Kecilkan peha yang besar dan lebar
7. Merawat angin pasang bagi lelaki
8. Mudahkan untuk hamil bagi wanita
9. Kurangkan senggugut
10. Untuk hubungan suami isteri

Jom kita tengok testimoni terbaru bioever plus.





Haaaa.....untuk anak yang selalu demam,batuk,berkahak,selsema,asma dan semput...you all sapu sedikit bioever plus di dada depan dan belakang dalam gerakan berpusing serta sapu menegak ke atas pada tulang belakang anak. Insha Allah dalam 5 minit anak akan lega.



Haaaa.....begitulah antara testimoni yang dapat Sue kumpulkan untuk di kongsi bersama. Ada yang nak test? Jangan lupa contact Sue ya untuk free trial dan dapatkan sekotak Bioever plus you all.

Salam sayang,
Suhaili Isa
Suhaili1984@gmail.com