Wednesday, June 1, 2016

Blokke Citta Mall

Hello....June is here!!! New month and of course new target. May you have a wonderful month and of course Ramadhan is just nearby.

Ok this entry, Sue nak share about Blokke Cafe which dedicated to Lego fans!!!! You all boleh makan kek, have a coffee and also play Lego for free. Yipppeeee!!! For sure kids la yang paling happy sebab ada indoor playground.

Blokke Cafe which is located at 1st Floor Citta Mall, is owned by local artist and also TV host Jalan-jalan Cari Makan; Naz Ahmad & his wife. 

Konsep kafe ni lebih kepada snack, dessert, coffee & tea. Tiada makanan berat untuk lunch or dinner..Ruang kafe sangat luas dan selesa. See...sangat luaskan? 

Oh...and there is an indoor playground area for your kids too. Hehehehe kalau you all nak pergi tengok movie kat MBO cinema di tingkat 2, boleh tinggal anak2 dalam indoor playground. Hahahhahaha.....Admission fee is RM 15 per child.

A few virtual tour of the cafe,


Jom tengok antara menu dessert yang kami cuba ialah waffle. Sebenarnya, Sue & husband baru je selesai minum petang di Restoren Chawan..lepastu Sue ternampak banner Blokke ni. Tengok boleh main lego...Arfa jenis suka main Lego. Apalagi...terus serbu kafelah.


Fuhh!!! Gebukan waffle tu?? Perut kenyang pun jadi lapar balik tengok waffle gebu ni. Ada banyak selection cakes & pies. Paling menarik ialah kek berbentuk Lego berharga RM 15 sepotong. Tak sempat nak snap gambar kek lego tu... takpe next time Sue ke Blokke lagi, Sue update gambar kek lego ye.



Haa.....syok sangat dapat main lego...mak budak pun taknak lepaskan peluang jadi master builder.  Kalau berpeluang ke Citta Mall, jangan lupa serbu Blokke Cafe ye.

Salam sayang,
Suhaili Isa



Siapa ada masalah bentuk badan tak cantik disebabkan lemak berlipat kali ganda & punggung jatuh meleper??
Tips nya....kene pakai Premium Beautiful. Cara paling cepat untuk turunkan berat badan 10kg dalam masa 3 bulan secara selamat dan berkesan.

More info at 012-6842560

No comments:

Post a Comment