Monday, May 16, 2016

Koleksi Baju Raya Leeyana Rahman di Bangi

Selasa yang lepas, Sue sempat berkunjung ke Bangi Sentral. Pertama kali ke Bangi Sentral, kagum tengok deretan butik-butik yang dimiliki oleh usahawan bumiputera dan usahawan muda. Dulu Bangi ni memang bisnes dimonopoli oleh Chinese..tapi sekarang nampak perkembangan bisnes bumiputera meningkat naik.

Opppss...lupa pula, sebenarnya Sue ke Bangi Sentral untuk berjumpa dengan business partner Yana Mokhtar untuk sesi personal coaching turunkan ilmu bisnes pada Yana. Kami berjumpa di Zawara Coffee untuk discussion. Lepas 2 jam dalam discussion, terus rasa nak pegi fitting baju raya. Kami memilih untuk ke butik baru LeeyanaRahman.



Masuk je ke dalam butik, banyak koleksi baju kurung, jubah, dress, tudung bermacam-macam warna. Jom tengok antara koleksi baju yang Sue try.



Ok size dress ni...Sue pakai size S. Harga diskaun sekarang RM 50 je dan ada 3 warna yang boleh dipilih.



Baju kurung moden ni pula Sue test size S dan sepasang berharga RM 269. Ada banyak warna yang cantik untuk kita pilih. Haaa....silalah ke butik baru Leeyanarahman untuk tengok koleksi baju raya 2016 mereka.

Tak puas hati lagi...Sue & Yana terus ke butik Jovian pula. Dalam butik Jovian lagilah rambang mata sebab semua koleksi baju cantik2 sangat. Tapi Sue berkenan dengan blouse Jovian yang Sue try ni sebab memang dah lama cari blouse colour putih dan oren.



Blouse chiffon ni tengah sale dan berharga RM 50 je sehelai...hehehehe silalah ke Jovian sekarang borong baju. Sekali sekala memang aktiviti Sue suka buat ialah window shopping dan test baju. Dalam tak sedar, Sue dah boleh pakai baju Size S. Sebelum ni banyak baju Sue size M dan skirt atau seluar size L - XL.

Sue pernah cecah berat 65kg...percaya tak? Ni Sue share gambar dari tahun 2014, 2015 dan latest 2016.



Bila tunjuk pada husband perubahan berat badan Sue lepas pakai Premium Beautiful, husband kata berbaloi sangat sayang beli Premium Beautiful ni. 1 set je boleh bantu turunkan berat badan sampai 10kg. Lepastu Premium Beautiful ni ada LIFETIME WARRANTY untuk rosak,koyak dan patah. Repair percuma je...

Alhamdulillah...tapi lagi tak sangka, dengan pakai Premium Beautiful, Sue dapat jana extra income RM 5,000 sebulan walaupun sekarang ni surirumah je. Seronok tau....duduk rumah, tapi setiap bulan ada bonus bisnes RM 5,000 minimum masuk bank dengan berniaga Premium Beautiful je... sapa nak bagikan??

Hehehehehe oklah...jangan lupa nanti singgahlah ke butik LeeyanaRahman dan Jovian di Bangi Sentral.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560

Yipppeee!!! Bonus bisnes dah masuk...Alhamdulillah akhir bulan ada gaji bulanan...tengah bulan ada bonus bisnes masuk. Setiap hari ada untung runcit berniaga. Seronok buat bisnes Premium Beautiful selama 3 tahun ni. Kalau you all setiap bulan ada total income cecah RM 12,000.....apa you all nak buat??? 😊😊😊

No comments:

Post a Comment