Posts

Showing posts from November 8, 2015

Premium Beautiful....BAGUS ke?

Image
Apa? Premium Beautiful? Tu korset tu kan? Yang orang menjual tipu2 tu?

Haaaa....inilah first impression Sue dulu pada tahun 2011 bila ada kawan-kawan yang rekomen Sue pakai Premium beautiful. Sue terus delete no phone kawan yang jual Premium Beautiful, unfriend dan block terus facebook diorang...Sampai begitu sekali bencinya Sue pada Premium Beautiful.

Bak kata orang tua, kalau kita benci sesuatu tu...itulah benda atau perkara yang bakal membantu kita di masa depan atau itulah orang yang bakal dijodohkan dengan kita kalau kita membenci seseorang. Akhir tahun 2013, Sue beli Premium Beautiful dan sampai 2015 ni...Premium Beautiful lah yang banyak membantu Sue.

Apa Premium Beautiful tu?
Haa...pasti impian setiap wanita untuk kembalikan bentuk badan yang cantik buat suami masing2 kan? Bagi suami Sue sendiri...dia pun akui bila isteri dah makin cantik, ramping dan wangi, dia suka peluk dan zahirkan kasih sayang pada isteri.

Tapi....kenapa mesti PREMIUM BEAUTIFUL?? Dan bukannya produk jenama lai…