Sunday, November 8, 2015

Premium Beautiful....BAGUS ke?

Apa? Premium Beautiful? Tu korset tu kan? Yang orang menjual tipu2 tu?

Haaaa....inilah first impression Sue dulu pada tahun 2011 bila ada kawan-kawan yang rekomen Sue pakai Premium beautiful. Sue terus delete no phone kawan yang jual Premium Beautiful, unfriend dan block terus facebook diorang...Sampai begitu sekali bencinya Sue pada Premium Beautiful.

Bak kata orang tua, kalau kita benci sesuatu tu...itulah benda atau perkara yang bakal membantu kita di masa depan atau itulah orang yang bakal dijodohkan dengan kita kalau kita membenci seseorang. Akhir tahun 2013, Sue beli Premium Beautiful dan sampai 2015 ni...Premium Beautiful lah yang banyak membantu Sue.

Apa Premium Beautiful tu?
Haa...pasti impian setiap wanita untuk kembalikan bentuk badan yang cantik buat suami masing2 kan? Bagi suami Sue sendiri...dia pun akui bila isteri dah makin cantik, ramping dan wangi, dia suka peluk dan zahirkan kasih sayang pada isteri.

Tapi....kenapa mesti PREMIUM BEAUTIFUL?? Dan bukannya produk jenama lain?? Inilah yang Sue nak share kenapa setiap wanita perlu ada 1 set Premium beautiful untuk digunakan seumur hidup.



 1. Long bra  yang disulam dengan teknologi Far infra red membantu selaraskan hormon penyusuan. Far infra red juga membantu melancarkan peredaran darah serta menyalurkan oksigen aktif kepada sel badan supaya kurang sel kanser payudara.

2. Jahitan piramid cup, memberikan pengudaraan pada puting payudara. Puting payudara tidak tertekan dan mengurangkan risiko barah payudara. Kebanyakan kes kanser payudara bermula di belakang puting payudara.



 1. 7 tetulang memori waist nipper Premium Beautiful membantu sokong tulang belakang untuk mengurangkan masalah slip disc, scoliosis, bongkok dan sakit pinggang. Waist nipper Premium Beautiful telah mendapat pengiktirafan pakar tulang belakang Malaysia dan Antarabangsa dari Kanada dan Amerika Syarikat.

2. Far infra red paling banyak pada bahagian lace & embroidery iaitu di perut. Far infra red pada bahagian perut ini membantu memecahkan lemak bawah kulit supaya perut kembali kempis.



3. Long girdle Premium Beautiful disulami dengan Far infra Red yang banyak pada bahagian rahim wanita. Far infra red ini berfungsi untuk menstabilkan hormon, memecahkan cysts, fibroid dan darah haid lama yang tersekat pada dinding rahim serta menyediakan rahim supaya mampu untuk hamil.

As a conclusion, Premium Beautiful ni direka:
1. 70% untuk menjaga kesihatan wanita dan hanya 30% untuk kecantikan

2. Kami berikan WARRANTY SEUMUR HIDUP untuk sebarang kerosakan, koyak dan patah.

3. Kami berikan SERVIS PERCUMA untuk repair dan rosak

4. Kami tawarkan EASY FLEXI PAYMENT supaya semua wanita mampu memiliki 1 set Premium Beautiful sebagai penjaga kesihatan mereka seumur hidup tanpa perlukan medical insurance yang mahal untuk cover sakit kronik seperti CANCER.


MACAM MANA CARA BAYARAN?
1. Cash/ Debit card
2. Credit card 0% installment
3. Credit card easy payment
4. Aeon installment RM 95/month
5. RHB easy RM 75/month
6. Agent 0% installment RM 200/month
7. E-commerce through online payment at www.haio-marketing.com.my

APA YANG ANDA UNTUNG?
1. Discount sehingga RM 500
2. Cash rebate sehingga RM 2000 **
3. Bonus duit sehingga RM 5000

So...do consult me to get your custom made size based on your current weight, waist size and so on. 

**CASH REBATE BAKAL BERAKHIR 30 NOV 2015 & HARI TERAKHIR UNTUK DAPATKAN CASH REBATE PADA 6 DECEMBER 2015 SAHAJA. 

IZINKAN SUE BANTU CEPATKAN PROSES ANDA TERIMA CASH REBATE

"Fitting your body & life perfectly"

Salam sayang,
Suhaili Mohd Isa
012-6842560