Posts

Showing posts from October 23, 2015

Testimoni Premium Beautiful Oct 2015

Image
Assalamualaikum semua...

Hari ni Sue tergerak hati nak share latest testimoni Premium Beautiful Body Shaping Lingerie..I am officially a mother with 2 kids yang dah pakai Premium Beautiful for about 2 years already. Dalam masa 2 tahun tu, Sue jimat duit tak perlu beli pakaian dalam. I save money about RM 2000++ dan terus dapat buat saving and invest on my dream handbag..heheheheh

Ok jom tengok latest testimoni yang dimulakan dengan....











Haaa....nampak tak sebenarnya Premium Beautiful ni mampu milik oleh semua orang. Sue ada 3 orang client SURIRUMAH yang beli Premium Beautiful secara ansuran.

1 set Premium Beautiful dengan ansuran Aeon hanya RM 95 sebulan selama 3 tahun.

1 set Premium Beautiful dengan ansuran tanpa interest ialah RM 200 sebulan selama setahun.

Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful, anda bakal terima:
1. Diskaun RM 450
2. Cash rebate RM 150
3. Extra cash RM 100
4. Hadiah misteri

So book your appointment NOW for FREE TRIAL & CONSULTATION.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-68…