Posts

Showing posts from June 28, 2015

CDM Shaliza aziz; 5 figures income Mumpreneur

Image
Assalam semua, macam mana Ramadhan you all setakat ni? Alhamdulillah ramai yang dah terima gaji dan bakal menerima bonus untuk raya. Bagi Sue yang full time housewife dan menjalankan perniagaan dalam talian; alhamdulillah rezeki Allah tetap ada setiap hari. Sama ada sikit atau banyak je.

Apa yang Sue dapat bila berniaga dalam talian ni? Haaa...ni nak cerita contoh usahawan berjaya, CDM Shaliza aziz merupakan seorang pegawai bank yang perlukan extra income sewaktu menceburi perniagaan dalam talian ni. Beliau merupakan mentor Sue yang banyak memberikan idea, teguran, ilmu dan semangat dalam liku-liku bisnes.

Ibu kepada seorang anak dan bakal menimang cahaya mata ke-2 ni, berjaya genggam 5 angka bonus setiap bulan dengan hanya berniaga dalam talian serta tunjuk ajar dari kumpulan Green Leaders Academy Malaysia yang melatih usahawan baru supaya dapat berjaya sama seperti orang lain. Beliau bermula bisnes ni dari tidak tahu apa-apa dalam berniaga dan sekarang beliau buktikan yang beliau juga…