Sunday, June 28, 2015

CDM Shaliza aziz; 5 figures income Mumpreneur

Assalam semua, macam mana Ramadhan you all setakat ni? Alhamdulillah ramai yang dah terima gaji dan bakal menerima bonus untuk raya. Bagi Sue yang full time housewife dan menjalankan perniagaan dalam talian; alhamdulillah rezeki Allah tetap ada setiap hari. Sama ada sikit atau banyak je.

Apa yang Sue dapat bila berniaga dalam talian ni? Haaa...ni nak cerita contoh usahawan berjaya, CDM Shaliza aziz merupakan seorang pegawai bank yang perlukan extra income sewaktu menceburi perniagaan dalam talian ni. Beliau merupakan mentor Sue yang banyak memberikan idea, teguran, ilmu dan semangat dalam liku-liku bisnes.

Ibu kepada seorang anak dan bakal menimang cahaya mata ke-2 ni, berjaya genggam 5 angka bonus setiap bulan dengan hanya berniaga dalam talian serta tunjuk ajar dari kumpulan Green Leaders Academy Malaysia yang melatih usahawan baru supaya dapat berjaya sama seperti orang lain. Beliau bermula bisnes ni dari tidak tahu apa-apa dalam berniaga dan sekarang beliau buktikan yang beliau juga mampu berjaya.

Bukan sahaja income besar, tetapi bisnes dalam talian ni mampu menghadiahkan kami dengan:


1. Percutian ke luar negara percuma ditanggung oleh pihak syarikat yang semestinya Travel Like A VIP. Tiada istilah percutian budget bila buat bisnes dengan Sahajiddah HaiO.

2. Tabung kereta / tabung rumah mininum RM 1000 setiap bulan extra diberikan oleh company supaya kita dapat beli kereta bisnes atau rumah.

3. Peluang untuk muncul dalam majalah dan akhbar-akhbar terkemuka seperti artikel di atas.

4. Penghargaan atau reward dari kumpulan berbentuk barangan berjenama. Dapat free tau, sapa yang taknak.

5. Extra income 4-5 angka setiap bulan.


6. Undangan VIP ke majlis-majlis tertutup. CDM Shaliza Aziz pernah menerima undangan makan malam bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.




Kalau anda masih terfikir untuk berniaga, apa kata sertai kami #thediamondcircle yang melatih usahawan baru untuk berjaya dan kumpul duit raya 4-5 angka. Bayangkan duit dalam akaun bank tetiba ada extra RM 5000- RM 10,000? Tak ke lega hati kita ni bila musim raya dah lepas.

Selalunya lepas rayalah orang mula ikat perut. Hisshhh...kesian anak-anak kalau kene ikat perut disebabkan belanja terlebih waktu nak sambut Hari Raya. Apa kata tambah sikit savings tu dengan Program Tabung Duit Raya kami.





Contoh kejayaan anak-anak didik CDM Shaliza Aziz..Sehari income RM 400-RM 500. Kalau mereka mampu lakukan, kita pun pasti BOLEH. KAU BOLEH!!!!

Untuk mereka yang perlukan bantuan Tabung Duit Raya, Do PM me 012-6842560.

Salam Sayang,
Suhaili Isa

P/s: Opsss...lupa pulak nak juga mention, Sue excited sangat bila tengok muka sendiri dalam newspaper. Hahahahah thank you CDM Shaliza Aziz kerana bantu Sue dalam selok belok perniagaan.