Posts

Showing posts from June 23, 2015

3 langkah kurangkan berat badan

Image
Assalamualaikum, harini Sue nak share cara paling cepat Sue turunkan berat badan 5 kg dalam masa 2 minggu. Haaa...tengok gambar kat atas tu...Sue memang sengaja naikkan berat dalam 55kg-58kg. Sue nak test betul tak #setkurusbajet dengan #premiumbeautiful boleh bantu turunkan berat badan. Sebab client Sue semuanya memang boleh turun berat sampai 3kg 1 minggu tau.

Ni gambar masa PBWonders Day 13 june 2015. Berat masa ni dalam lingkungan 56kg-58kg kalau terlebih makan. Nampak chubby di sini sebab berat ideal Sue dalam lingkungan 50kg-55kg je. Jadi Sue mulakan dari 14 June 2015 start ambil Setkurusbajet dan pakai Premium beautiful secara konsisten.


Langkah 1 : Detoks atau buang toksin badan supaya metabolisma dapat ditingkatkan. Jadi Sue gunakan #setkurusbajet untuk buat proses detoks. Berat anda tidak akan turun kalau badan penuh toksin dalam usus ye.


Cara ambil SetKurusBajet masa bulan puasa ni,
- Mineral Coffee waktu sahur dan sebelum pergi terawikh. Garambuluh dalam mineral coffee bantu …