Posts

Showing posts from June 6, 2015

Herba Maharani : Kembali Dara

Image
Assalamualaikum,

Harini nak share lagi testimoni Herba Maharani yang buat suami terpikat. Herba maharani bertindak mencantikkan tubuh badan wanita dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki serta dalaman dan luaran wanita. Kiranya kalau nak badan macam Maharani atau Ratu; wajib amalkan Jamu Maharani.

Tapi sebelum tu....meh Sue share khasiat Herba Maharani dulu ye.



Halal ke Herba Maharani ni sis?? Alhamdulillah produk herba maharani ni dah disahkan halal oleh JAKIM. Anda boleh masuk ke dalam website JAKIM dan search status halal produk Herba Maharani.

Untuk mereka yang ingin hamil
Untuk mereka yang kurang tenaga


Untuk mereka yang period tak teratur

Lagi untuk mereka yang nak dapat zuriat

Untuk mereka yang mengalami keputihan teruk
Untuk mereka yang period tak teratur lagi




Haaa..... baguskan Maharani ni? Herba Maharani diperbuat daripada pati ayam hitam, tanduk rusa, tulang rawan sotong dan herba cina yang membantu pulihkan kesihatan dan kecantikan wanita.

Disebabkan khasiat Maharani ni....dah le…