Tuesday, May 26, 2015

BV Conference Day: Eye 2Eye with Prof Edward Krivhanozsky

Assalamualaikum, it's tuesday morning. Kids belum bangun lagi so Sue ada masa sikit untuk update entry baru. Macam ni lah rutin harian selepas bergelar mumpreneur. Bisnes banyak dilakukan hanya hujung jari dan ada masa lebih untuk keluarga.

Ok sabtu lepas 16 mei 2015, sue menghadiri conference Energy medicine yang digelar Biovelocity energy. Untuk mereka yang tak tahu apa itu Biovelocity, boleh Klik di sini.



You all selalu tak dapat tido macam baby? Nyenyak dan tak fikir apa2, bila bangun tido badan rasa segar bugar dan ready nak pergi kerja? Jawapannya ada pada Biovelocity Sleepmate. Biovelocity Sleepmate ni mampu menukarkan gelombang otak dan gelombang rentak jantung kepada satu frekuensi supaya kita dapat tidur yang nyenyak dan tanpa gangguan. Tidur yang nyenyak mampu membantu otak menghasilkan bahan kimia semulajadi untuk menyingkirkan toksik dan meningkatkan metabolisma badan.

Pada BV Confrence yang lalu, kami bertuah kerana Prof Edward Krivhanozsky iaitu professor hebat dan terkenal dari Rusia yang mengkaji tentang tenaga Biovelocity ciptaan Sahajiddah Hai-O Malaysia ni yang telah dijilidkan dalam American Scientist Journal dan diiktiraf 20 buah negara; hadir ke Malaysia untuk berkongsi tentang kajian beliau. Tahniah Malaysia dan Sahajiddah Haio-O Marketing kerana telah patenkan BIovelocity Sleepmate ini.







Apa yang membanggakan tentang produk Biovelocity sleepmate ni, ianya kajian terperinci dan olahan tenaga ciptaan Allah SWT yang membantu untuk merawat kesihatan dengan cahaya dhuha. Energy medicine melalui cahaya dhuha ni dah lama bangsa asing kaji melalui Al-QUran dan kajian ilmiah yang lain di Universiti Rusia dan sebagainya. Cuma kita yang masih kurang 'exposure'. 

Prof Edward berpendapat, kebanyakan graduan doktor hanya belajar mengubati tetapi tidak mendalami ilmu penjagaan kesihatan. Betul...orang kita ni bila dah sakit baru nak berubat tetapi mengikut dalil dan hadis sahih; kita perlu menjaga kesihatan berbanding merawat kesihatan. Solat juga antara salah satu bentuk penjagaan kesihatan berbanding merawat kesihatan. Apabila solat, gelombang atau frekuensi badan yang positif dipancarkan kepada organ-organ dalaman supaya hati kembali tenang dan badan menjadi segar. Perlu tak kita pertikaikan solat sebagai salah satu rawatan kesihatan? 

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang testimoni biovelocity sleepmate, you all boleh dapatkan info lanjut di page "Biovelocity Sleepmate" Blog Sue ya.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560



Artikel BV Conference yang diterbitkam di Utusan Malaysia