Monday, May 25, 2015

Wedding Invitation, birthday invitation

Assalam semua..

How was your weekend? Mine was full with activities. Saturday was filled with precious knowledge yang bantu jana income 4-5-6 angka sebulan bagi Sue yang berkerjaya sebagai surirumah ni. Haaa sapa kata surirumah ni takde duit? Gaji we all more than those yang berkerja and furthermore it is not from duit nafkah husband..Alhamdulillah walaupun banyak masa habiskan di rumah, masih boleh genggam ribuan dan puluh ribuan gaji setiap bulan.

Hari ahad pula memenuhi undangan perkahwinan, birthday party dan berpeluang berjumpa client yang ingin tahu tentang Premium Beautiful dan business online. Such a lovely wedding bertemakan purple, majlis diadakan di dewan kelana jaya. Both bride and groom sangat cantik dan sepadan. Congratulation sis Hadra dan pasangan. Jom tengok a few photos during the wedding.







Ootd majlis Sue menggayakan satin blouse oversize emerald green dari instashop @by_arlisha dan mermaid skirt. Satin blouse berharga RM 45 sahaja dan ig shop mereka membuat promotion beli 2 blouse pada harga RM 75. Di outlet lain sehelai satin blouse je dah berharga RM 75. Material satin sangat sejuk dan selesa dipakai waktu terik matahari. 




Sue gayakan satin blouse ni bersama Premium Beautiful supaya lemak-lemak di pinggang dan perut tak nampak bila angin tiup baju.heheheheh...see nampak kemaskan badan Sue bila cekak pinggang? Furthermore, premium beautiful ni sangat selesa dan tak panas kerana fabrik akwatek akwadyne serta dynatek boleh berubah suhu mengikut keadaan cuaca luar. Kiranya kalau kat luar panas, badan kita akan sejuk dan selesa. Kalau cuaca sejuk, Premium Beautiful bantu suamkan badan.

Haaa...sebabtu Sue guna Premium Beautiful ni 8 jam sehari untuk jaga berat badan dan kesihatan badan. You all pun wajib cuba. Blogger terkenal Fatin Liyana pun ada satu set Premium Beautiful untuk jaga tulang belakang. Ok hope to see you all in the next entry.


Be bold, be beautiful
Suhaili Isa
012-6842560