Monday, May 18, 2015

Maharani kembalikan keremajaan wanita luar dan dalam

Assalam ladies,

Harini Sue nak share jamu yang Sue dah ambil selama seminggu dan kesannya sangat pantas. Have you heard about Herba Maharani? Sue tak pernah dengar pun tentang Herba Maharani walaupun dah 20 tahun dalam pasaran Malaysia. Furthermore Sue memang tak amalkan apa-apa jamu dalam pantang dan selepas pantang sebab anak-anak jaundice teruk. Tapi bulan ni terdetik hati nak ambil jamu selepas 21 bulan melahirkan anak ke-2.

Sue kenal kehebatan Maharani ni daripada kawan instagram yang dah lama amalkan maharani untuk tenaga dan hubungan suami isteri. Kawan tu inform, sebelum nak bersama suami; ambil dulu 5 biji pil maharani untuk kembali dara. Umur dah 31 tahun ni tetiba rasa badan cepat letih dan suami memang merungut sebab dah tak serupa zaman sebelum beranak-pinak. Sue nekad nak ambil maharani. Macam mana rupa Herba Maharani ni?





Tengok kotak pada awalnya tak berani nak makan sebab tulisan Cina dan tanda halal tak sama macam JAKIM. Kemudian Sue check website JAKIM untuk pastikan kandungan dan kesahihan status halal produk. Logo halal dari China tu diiktiraf JAKIM dan ada saudara mara yang berkerja di JAKIM memantau status halal produk luar negara mengesahkan Herba Maharani halal untuk diambil. Alhamdulillah.

Apa kelebihan Herba Maharani?

1. Kukuhkan kesihatan badan wanita dan lelaki.
2. Melancarkan peredaran darah
3. Selaraskan kitaran haid yang tak teratur.
4. Melegakan keletihan.
5. Merapatkan dinding faraj dan menganjalkan bahagian intim.
6. Menghapuskan keputihan
7. Melegakan sakit pinggang dan lutut
8. Merawat pendarahan dalam rahim
9. Menyediakan rahim supaya kukuh dan mampu untuk hamil
10. Mengurangkan masalah menaupaus
11. Awetmuda serta kurangkan masalah rambut gugur


For the time being, Sue dah seminggu amalkan Herba Maharani 10biji sehari di awal pagi dengan air suam. Sue minum air 2.5 liter sehari. Terkejut sangat sebab husband puji macam malam pertama walaupun baru 5 hari ambil. Even Sue suka minum air sejuk pun tetap hasilnya umpphh dan badan bertenaga. Rasa macam berat turun 1kg pula selepas ambil 5 hari. Mungkin disebabkan aliran darah dah lancar dan metabolisma badan meningkat.

Jom tengok testimoni mereka yang lain.












Alhamdulillah semua testimoni positif. Kawan Sue remind untuk ambil 5-10 biji sahaja kalau nak kembali dara. Kalau planning untuk hamil, perlu ambil 25-50 biji sehari. Jadi dapatkan consultation dari agen yang diiktiraf tentang cara pengambilan yang betul ye.

For those yang nak try Herba Maharani, Sue buka pakej 10 hari trial pada harga  RM 36 dan mereka yang berikhtiar untuk hamil, sekotak hanya RM 98 sahaja untuk sebulan. 


Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560