Tuesday, April 14, 2015

Diamond night 2015 preparation

Diamond night is back again. Last year Sue ke diamond night untuk raikan mentor bisnes DDM Norain nizar ambil award. Tahun ni macam tak percaya pulak yang Sue pula bakal naik pentas terima award. Mixed feeling nervous, happy, pening semua ada. Ni...Sue risau terpijak kain waktu naik pentas nanti. Habislah saham I kalau jatuh tergolek dengan heels 5 inci dan dress meleret. Hahahahahha


Sue pilih RTW from Rizalman, 2 piece dress yang Sue boleh mix and match dengan outfit lain. I am not a big fan of lacey dress, dress kembang Cinderella atau dress yang sarat dengan accessories. For me, less is more. So nanti I just add a touch of necklace and glitter shawl.

By the way, ramai tanya RTW Rizalman ni sesuai badan size macam mana? RTW Rizalman didatangkan dalam size S,M,L,XL dan Sue rasa  size baju RTW Rizalman ni sesuai untuk mereka yang berat 60kg ke bawah. More than that, you have to custom made.


Some of outfits mereka yang bakal hadir ke majlis gilang gemilang ni nanti. Istimewanya diamond night ni, tersedia buffet dinner round table untuk para hadirin. Dan malam tu juga kita boleh beramah mesra dengan mereka yang bergelar jutawan.

Alhamdulillah tahun ni, encik husband ada bersama untuk raikan Sue. Tak sabarnya rasa nak naik pentas. Oh by the way, mereka yang bergelar diamond ni, income bulanan mencecah 5-6 angka sebulan. Bayangkan kalau you all ada extra duit RM 8000 sebulan minimum pun dah rasa banyak kan?

Teringat setahun yang lepas Sue mulakan perniagaan tanpa ilmu dan skill berniaga. Alhamdulillah setahun berlalu, Sue mampu hasilkan jualan mencecah setengah juta ringgit. Tak tahu bisnes, jangan risau sebab ada bantuan mentor dan kumpulan yang sangat supportive.

Ok you all...I nak continue jahit manik pada shawl nak pakai nanti. Take care


Be Bold, Be Beautiful,
Suhaili Isa
(www.suhailiisa.com)