Posts

Showing posts from April 12, 2015

Fast and Furious 7 : #forpaul

Image
Have you watched Fast and Furious 7?? Sue dah tengok rabu lepas wih encik husband. We went to Tropicana city mall after transit our kids dekat rumah nenek for awhile. Well, being married for 6 years, you really need a quality alone time with your spouse. Ni antara aktiviti yang menyemarakkan lagi cinta antara suami isteri.

For me..jalan cerita FF7 ada yang best dan ada yang slow. Bila part slow tu, Sue siap tertido. FF7 ni continuation from FF6, Jason Statham berlakon sebagai abang kepada Owen Shaw nak balas dendam pada group Dom.

Banyak action pack scenes yang memang mendebarkan dan kereta-kereta mewah yang berterbangan. Maserati, Bugatti, Nissan GTR semuanya boleh terbang. Lepas ni tak perlu dah naik kapal terbang, kereta pun boleh terbang.




Here you go..recap for the fast and furious saga. Dulu-dulu zaman 2003, Sue tak layan sangat fast & furious. Maklumlah busy study, assignment dan projects.




Pasti semua yang tengok FF7 ni akan tersentuh hati bila scene terakhir yang didedikasikan …