Tuesday, March 24, 2015

Biovelocity Sleepmate membantu Ayah kembali sihat

Assalam semua,

Entry kali ini, merupakan kesinambungan kepada entry Biovelocity sleepmate. Entry ini nak share bagaimana Biovelocity Sleepmate membantu ayah Sue yang diserang minor stroke pada Januari 2013. Seawal pukul 10 pagi Sue dapat panggilan kecemasan dari mak yang berada di rumah. Ketika tu Sue berada di office.

Cemas bila mak Sue inform abah jatuh, muka dan mulut dah senget,pucat lesi tiada peredaran darah seluruh bahagian kanan badan dan ada gumpalan darah di belakang leher. Panik waktu tu, Sue terus arahkan mak untuk ketuk bahagian gumpalan darah sekuat mungkin supaya darah dapat disalurkan ke bahagian otak. Ketika itu, ini je solution yang mampu Sue berikan dalam phone.

Alhamdulillah langkah mengetuk bahagian gumpalan darah tu berhasil dan keadaan abah kembali stabil walaupun masih lemah. Kami adik beradik terus menghantar abah ke KPJ Damansara untuk mendapatkan rawatan CT Scan, blood test dan neurologist. Disebabkan doktor pakar waktu itu bercuti, abah dihantar ke PPUM untuk mendapatkan rawatan selanjutnya.


www.suhailiisa.com
Result darah hari pertama di KPJ Damansara ( Bacaan kolesterol LDL pada tahap 3.0mmol/L)



www.suhailiisa.com
Referral letter from KPJ Damansara to PPUM


Selama 7 bulan abah tidak boleh bawa kereta dan berjalan dengan sempurna. Kami berulang alik setiap 2 bulan untuk dapatkan rawatan untuk abah. Alhamdulillah pada Julai 2013, Sue diperkenalkan dengan Biovelocity Sleepmate. Kawan Sue inform tenaga biovelocity ni dapat membantu lancarkan peredaran darah, membetulkan saraf yang mati serta membuang kolesterol. Pada awalnya memang tak percaya, tapi Sue guna dulu untuk rasakan kesannya. Alhamdulillah apa yang Sue rasa, hari pertama gunakan BVSM, bahagian kaki kanan yang selalu sakit dan kebas disebabkan saraf terhimpit dah pulih.

So Sue ambil keputusan untuk khas abah gunakan. Doktor diagnose abah ada banyak kolesterol terkumpul di bahagian jantung dan leher. Jadi Sue nak test samada BVSM mampu untuk kurangkan masalah kolesterol tinggi abah ni. Bekalan ubat yang diberikan oleh pihak hospital hanyalah Aspirin untuk mencairkan darah.


www.suhailiisa.com
Kad appointment abah di PPUM

www.suhailiisa.com
Haaa...banyak ubat yang abah perlu makan sebelum ada BVSM

Selepas 8 bulan menggunakan Biovelocity Sleepmate, Sue tertunggu result ujian darah abah seterusnya pada Februari 2015. Alhamdulillah dengan ujian darah terakhir ni, abah terus discharge dari PPUM. 


www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com


Alhamdulillah paras kolesterol LDL abah telah turun dari 3.0mmol/L kepada 2.07mmol/L dan abah disahkan sihat seperti biasa. Nak tau macam mana biovelocity sleepmate bertindak turunkan paras kolesterol abah?



www.suhailiisa.com

Perhatikan pada gambar di atas, bahagian hitam di atas pelapik tilam ini di ambil sehari sebelum abah ke PPUM untuk ambil ujian darah terakhir. Sue perhatikan, kawasan di mana abah tido; lebih hitam dari kawasan lain. Biovelocity sleepmate bertindak memecahkan dan menyerap keluar kolesterol dari dalam badan manusia. 

Jangan risau, kotoran ini boleh tanggal dengan pencuci khas biovelocity sleepmate iaitu Bioclenz.Seronok bila tengok abah dah kembali sihat dan ceria. Pada umur 64 tahun, beliau masih boleh drive kereta balik kampung Batu pahat. Beliau juga boleh membaca suratkhabar tanpa perlu pakai cermin mata dan beliau mampu berjalan jauh di Istanbul baru-baru ni.


www.suhailiisa.com
Abah dah boleh minum kopi

Untuk mereka yang perlukan bantuan kesihatan dengan terapi Biovelocity Sleepmate, Sue sedia membantu. DEMO PERCUMA juga disediakan untuk mereka yang ingin rasa kehebatan Biovelocity Sleepmate.



Salam sayang,

Suhaili Isa
(012-6842560)