Posts

Showing posts from March 20, 2015

Perempuan memang suka SHOPPING!!!

Image
Shopping memang benda paling best yang orang perempuan suka. Betul tak??? kita nafsu ada 9, memang pantang tengok baju,kasut,handbag,tudung cantik2 tu...Kalau yang dah berkeluarga dan ada rumah sendiri, perabot rumah dan pinggan mangkuk cantik confirm rambang mata rasa nak beli. Actually Sue semalam tengok cerita 'Confession of A shopaholic', geram tengok kasut Loubotin, handbag gucci, cashmere scarf pucci dalam cerita tu.
Pelakon utama cerita tu sangat comel dan cantik. Every outfit yang dia gayakan sangat sesuai dengan bentuk badan dia yang kurus dan ramping. Haaa....mestilah baju dah cantik kalau badan tak jaga, mencacatkan pemandangan baju yang dah cantik tu. Trend perempuan membeli belah dalam talian atau atas talian sekarang memang menjadi-jadi. Kita tengok gambar model pakai baju tu cantik dan menarik sangat. Betul tak?? Sampai tido pun termimpi-mimpi baju atau dress yang kita nak tu.
Contoh :


Kita pun tertarik nak beli jubah yang sama..lepas dah beli secara online dan par…