Thursday, March 19, 2015

Testimoni Biovelocity Sleepmate

Haaa...ramai belum tahu lagi apa fungsi Biovelocity Sleepmate ni. Biovelocity sleepmate menggunakan tenaga matahari waktu dhuha yang ditukarkan menjadi gelombang seimbang. Apabila gelombang ini diserap ke dalam badan orang yang sakit, gelombang badan pesakit akan diseimbangkan supaya proses penyembuhan dapat berlaku dengan cepat.

Jom kita tengok testimoni Biovelocity Sleepmate yang telah 2 tahun di pasaran Malaysia dan telah dipatenkan di bawah syarikat Hai-o Marketing yang diiktiraf oleh Pakar dan saintis dari 20 buah negara. Kajian tenaga Biovelocity ini telah dijilidkan di dalam American Scientific Journal yang ditulis oleh Professor Krivhanosky. Beruntung tak negara kita  Malaysia dapat menghasilkan teknologi yang diiktiraf pakar satu dunia?

Jangan terkejut, tenaga biovelocity ini mampu membantu kehidupan harian kita dari segi:

  • mengurangkan penggunaan petrol dengan JTX Airtracker
  • Merawat kesihatan dengan biovelocity sleepmate
  • kegunaan wanita semasa haid, pantang dan mereka yang berikhtiar untuk dapatkan anak dengan Bioseleza
  • rawat diabetes, gout dan bermacam lagi sakit orang kaya dengan BValfalfa. Haaa...sakit orang kaya ni ialah darah tinggi, diabetes, gout, kegemukan, migrain dan macam-macam lagi yang disebabkan oleh terlebih MAKAN.
Antara testimoni menarik :

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com


Ramai orang tanya Sue, dah guna ke Biovelocity Sleepmate? Alhamdulillah dalam entry berikutnya Sue nak share macam mana Biovelocity Sleepmate membantu sembuhkan ayah Sue yang terkena stroke pada tahun awal tahun 2013 dan dah pulih sehingga sekarang. 

Untuk pertanyaan lanjut dan demo BVSM PERCUMA, do PM me :)


Salam sayang.

Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
(012-6842560)