Wednesday, February 4, 2015

GLAM 2015 A New Era of Online Business

Assalam hi semua, lama Sue tak menulis entry baru. Jadual harian makin padat dengan aktiviti bisnes, kerja dan keluarga. Bulan Januari 2015 dah pun berlalu, so macam mana progress Januari 2015 you all?


Alhamdulillah sue nak share era baru online business yang diterajui oleh muka-muka baru dalam Green Leaders Academy Malaysia, GLAM 2015. Jom tengok antara aktiviti yang telah diadakan pada Januari 2015.



Kelas pertama, Vision Board 10 th Jan 2015

www.suhailiisa.com
Semangat kelas pertama penuh dewan

www.suhailiisa.com
Aktiviti menghasilkan vision board 2015

www.suhailiisa.com
Antara vision board menarik yang dipilh

www.suhailiisa.com
Sesi pembentangan vision board 2015

www.suhailiisa.com
antara team #thediamondcircle yang hadir kelas pertama

Kelas kedua 24th Januari 2015, Shah Alam


Lokasi kelas kedua kami ubahkan tempat kelas di luar GLAM Training center untuk melihat kesungguhan rakan kongsi menuntut ilmu. Alhamdulillah kelas penuh sampai tak cukup tempat.



www.suhailiisa.com
kelas penuh lebih 50 orang

www.suhailiisa.com
Speaker pertama DSM Syikin salleh yang membentangkan tajuk Premium Beautiful

www.suhailiisa.com
aktiviti dalam kelas

www.suhailiisa.com
team #thediamondcircle yang hadir pada kelas kedua
Format baru kelas GLAM 2015, lebih praktikal dan diadakan hanya 2 kali sebulan pada setiap Sabtu pagi bermula pukul 10am dan habis tepat pada 12.30 tengahari. Sangat praktikal.

GLAM BOWLING DAY 24th Januari 2015


Aktiviti merapatkan ukhuwah pertama yang dianjurkan oleh GLAM 2015 yang mendapat penyertaan seramai 72 orang termasuk orang luar yang turut ambil bahagian. Bertempat di Sunway Pyramid, dengan 3 frame pertandingan. Jom tengok sekitar event Glam Bowling Day.



Husband dan kids yang datang support mommy main bowling

with business partner yana mokhtar

baby husna pun tunggu turn nak main bowling

Score sue 271 je..alhamdulillah dapat mug from ikea. Husband dapat blanket ikea..weehuuu!!!


Looking forward for an exciting month of February pula kerana larian trip melancong ke Bangkok percuma telah bermula. Jom sama-sama dengan Sue kita shopping sakan di Bangkok. Hanya bawa duit shopping sahaja. 



Be bold, Be beautiful,
XOXO

Suhaili Isa
012-6842560