Monday, January 5, 2015

Terima kasih semua untuk 2014 yang penuh warna warniJanuari 2014

Bulan pertama Sue berkecimpung dalam bisnes secara serious dan terus menghadiri seminar keusahawanan percuma kepada usahawan GLAM bertempat di Setia city Convention Centre. Seminar berintipati cara bisnes menggunakan medium online.


Februari 2014

Bulan kelahiran Sue, mak Sue dan juga anak perempuan, Arfa Humaira. Bulan ni juga Sue berangkat ke Gold Coast Australia untuk melancong percuma bersama GLAM.

 


 March 2014,

Bulan yang sibuk dengan aktiviti bisnes dan keluarga. Bulan ni juga Sue menerima award pertama oleh syarikat sebagai usahawan berjaya.

         April 2014- June 2014

The months filled with struggle, happiness,friendship and togetherness. 

          
 
 
  July 2014 - August 2014

Ramadhan and Eidul Fitri. Month of worshipping and forgiveness.

September 2014 - October 2014

Menerima penganugerahan usahawan cemerlang ke-2 pada bulan September. Sue ingin ucapkan setinggi penghargaan buat semua mentor yang membantu, rakan kongsi, clients yang banyak memberikan semangat.

November 2014- December 2014

Alhamdulillah bulan terakhir 2014 yang dipenuhi dengan masa berkualiti bersama keluarga, rakan niaga, event bisnes dan Sue menerima penganugerahan usahawan cemerlang untuk kali ke-3.Semoga tahun 2015 lebih bermakna buat Sue dan semua rakan niaga. Terima kasih buat syarikat Hai-o dan Glam yang menyediakan platform perniagaan dan latihan percuma untuk semua usahawan. Terima kasih buat semua mentor yang mendidik Sue dalam bisnes. Terima kasih buat pasangan dan keluarga yang banyak membantu.

 Terima kasih semua rakan niaga yang banyak mengajar Sue menjadi seorang pemimpin yang baik. Terima kasih buat semua client-client Sue yang pernah berurusan dengan Sue atau yang memberikan penolakan dan kritikan pada Sue. Kritikan dan segala nasihat anda semua membantu Sue untuk berjaya dalam bisnes dan menjadi seorang insan yang lebih baik dunia dan akhirat.

Semoga anda semua terus berjaya di tahun 2015

XOXO,

Suhaili Isa,