Wednesday, December 30, 2015

Street Food: Padang Besar Thailand

Assalamualaikum...

Sue baru je pulang daripada bercuti di kampung suami di Perlis. 5 hari menghabiskan cuti akhir tahun bersama keluarga mertua dan keindahan kampung. Bagi Sue yang tak pernah merasa kampung rumah kayu, sungai dan bendang...experience pulang ke Perlis memang sangat berharga. Sungai berhadapan rumah mertua.




Ok sebenarnya nak cerita pengalaman makan "street food" di Padang Besar Thailand. Kami cuba daging bakar, pulut, kerabu ayam dan pastinya minum teh ais atau "chai yen". Lokasi warung halal ni berdekatan dengan pasar raya yuan seng di Padang Besar Thailand.


Haa...mula-mula rasa was-was nak makan kat sini, tapi kawan baik suami dan ayahnya kata warung ni sedap dan sama sedap makanannya seperti di Danok. Jadi lepas je kami shopping barang keperluan di pasar raya dan pasar pagi Padang Besar, terus kami tuju warung ni.



Nah...nak tau tak apa yang kami order? Sebenarnya kami pun tak faham menu yang ditulis dan pemilik warung ni pasangan islam Thailand yang tak boleh berbahasa melayu. Jadi kelakarnya kami cakap seperti "ayam" dan "itik" hehehhehe nah Sue share menu warung.




You all faham tak menu tu?? Hehehehe seriously ada 1 moment bila Sue sebenarnya nak order ayam goreng, tapi tuan kedai bagi kerabu ayam. Nasib baik sedap kerabu kepak ayam tu. Ni dia makanan kami yang sampai.





Atas sekali tu daging bakar bersama pulut. Gambar ke-2 ayam goreng yang disalah erti..jadi kerabu kepak ayam bersama ulam. Haaa...yang dalam plastik tu ialah "chai yuen" teh ais bungkus gemuk kaw kaw...overall sedap dan kene dengan selera Sue dan husband. Arfa dan husna pun suka makan pulut dan kerabu kepak ayam tu.

So kalau you all berkesempatan ke Padang Besar Thailand, jangan lupa singgah kedai ni ye. Tuan warung ni pandai decorate warung dengan bunga orkid dan macam2 pokok bunga. Rasa seperti macam makan dalam taman. Lokasi kedai berdekatan dengan sebuah madrasah. 




Alhamdulillah..kami berempat takde masalah sakit perut if you all tertanya2 tentang kebersihan warung. Antara tips Sue dan family elakkan keracunan makanan ialah dengan bawa sebotol kecil GARAMBULUH dan hisap sedikit garam sebelum makan makanan. Baca bismillah tau!!! Ok see you all in the next entry.

Haaa....you all pernah try makan NASI LEMAK AYAM harga RM 1 je kat bandaraya Kuala Lumpur ni?? Kalau nak try..boleh contact Sue.

Nasi lemak ayam goreng RM 1.00 😁😁



Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560
Suhaili1984@gmail.com

Sunday, December 20, 2015

BOTOX Cream: Bioever Plus

Have you heard about Bioever plus??
It is the 1st age reversing cream in the whole world which use Japanese Long life Grass as an active ingredient to help fight aging skin in less than 1 minute. Can you believe it??

Here is the prove...we tested on a woman on 50 years old age.


Can you spot the difference? You only need 1 squeeze of bioever plus and apply twice a day on targeted area for excellent result.

So what is Japanese Long life grass?
It is an anti aging herbs which is only grown and produce in Okinawa Japan nearby the sea. Okinawa people has been using this grass in their skincare regime and healthcare regime. Okinawa has the longest life rate in the world for a person.


What is the benefits of Bioever Plus?
Bioever plus not only for anti ageing purpose. It can be used as:
1. Reduce period pain
2. Enhance blood circulation
3. Reduce backache
4. Reduce thyroid problem
5. Uplift and reduce fine lines
6. Helps in increasing metabolism
7. Helps eliminate water retention
8. Helps to increase pregnancy chances
9. Reduce stuffy nose, asthma, cough and flu in children and adults
10. Improve sexual needs in both man and woman

What is the quantity a jar of Bioever Plus?

 It is a 50gm cream which can last for 1-2 months. You only need to apply a small amount of cream TWICE A DAY.

What is the price of Bioever Plus?

Normal price at RM 250...but we are on year end sale period, so HURRY and TEXT ME at 012-6842560 for special discount until 31st December 2015.


Salam sayang,

Suhaili Isa
Suhaili1984@gmail.com
012-6842560

Monday, December 14, 2015

Premium Beautiful Murah : Discount RM 600 - RM 1500

Good News!!! Our Year End Sales for Premium Beautiful Body shaping lingerie is here!!!



1 set of Premium Beautiful you will get :



1. CASH REBATE RM 150
2. CASH BONUS RM100++
3. Discount RM 450++

Total savings of RM 600 ++
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

10 sets of Premium Beautiful you will get :

1. CASH REBATE RM 2000++
2. Cash BONUS RM 3000++
3. Discount RM 4000++

Total savings of : RM 9000-RM 10,000
Total profits : RM 30,000 - RM 40,000 in 3 months
Monthly bonus of : RM 2000 - RM 6000 average

Method of payment ???
1. Credit card
2. Cash
3. Rhb easy installment as low as RM 70/month
4. Aeon installment as low as RM 95/month

Hurry up!!! Ask me more on Premium Beautiful Year End Promotion at 012-6842560.








Be bold, be beautiful
Suhaili Isa
012-6842560
Suhaili1984@gmail.com

Thursday, December 10, 2015

For those looking for Extra Income : I'm recruiting new entrepreneur

Assalamualaikum everyone, it has been awhile since I last updated my blog. Yes, my schedule packed with business appointments, business training, coaching new business recruits and also family matters.

Alhamdulillah we are in the last month of 2015, December 2015. For the past few weeks, we have been experiencing sudden increase in our daily expenses..

1. Price increase for LRT & ERL fares
2. No more subsidies for cooking oil
3. No more subsidies for rice
4. Adjustment for electricity tariff
5. GST & other taxes

We can do nothing to prevent these from happened but one thing for sure, we can do something to overcome the situation follow what Tun Dr Mahathir once told us to do. " Dalam menuju tahun 2020, Siapa yang berusaha lebih, orang itu akan hidup menuai hasil yang banyak"

So...if you are keen to do extra income up to RM 6000 every month, I am offering you life transformation opportunities with online business support by our dynamic team The Diamond Circle online expertise.


With these super high demand products, we will help you to setup your:

1. Business social media advertising for free.
2. Tips & technique to increase online sales everyday
3. Free product & business training
4. Extra income starting RM 1000 to RM 30,000 a month
5. Car fund RM 1000 a month
6. Free oversea trip 2 times a year

So wait no more if you want to generate extra income for your family just like what they got..




This is not a scam....and I hate pyramid scheme especially when you have to work for your bosses who earn 5 figures salary a month and you do all sort of their job without salary increament... Sadly, working for a company, sometime is the worst pyramid scheme ever. 

Don't get me wrong...I was once an engineer, I work more than 10 hours a day without overtime payment and also any allowances. I worked for the sake of company wealth...Now I help people to chase their own dreams and not for my own dream.

Yes....I believe you can be your BEST.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560