Posts

Showing posts from November, 2015

Premium Beautiful....BAGUS ke?

Image
Apa? Premium Beautiful? Tu korset tu kan? Yang orang menjual tipu2 tu?

Haaaa....inilah first impression Sue dulu pada tahun 2011 bila ada kawan-kawan yang rekomen Sue pakai Premium beautiful. Sue terus delete no phone kawan yang jual Premium Beautiful, unfriend dan block terus facebook diorang...Sampai begitu sekali bencinya Sue pada Premium Beautiful.

Bak kata orang tua, kalau kita benci sesuatu tu...itulah benda atau perkara yang bakal membantu kita di masa depan atau itulah orang yang bakal dijodohkan dengan kita kalau kita membenci seseorang. Akhir tahun 2013, Sue beli Premium Beautiful dan sampai 2015 ni...Premium Beautiful lah yang banyak membantu Sue.

Apa Premium Beautiful tu?
Haa...pasti impian setiap wanita untuk kembalikan bentuk badan yang cantik buat suami masing2 kan? Bagi suami Sue sendiri...dia pun akui bila isteri dah makin cantik, ramping dan wangi, dia suka peluk dan zahirkan kasih sayang pada isteri.

Tapi....kenapa mesti PREMIUM BEAUTIFUL?? Dan bukannya produk jenama lai…

Restaurant Review : Mee tarik Warisan Asli Setapak

Image
Assalam you all... Agak lama tak update blog. Hehehehe...ok harini Sue nak share restaurant review Mee Tarik Setapak berdekatan dengan Kampung Pengantin. Maybe ramai dah try makan, tapi Sue tetap suka untuk review my own food testing.


Bertempat di PV 128 Business area Danau Kota, Setapak; Mee Tarik Warisan Asli ni menyajikan mee yang disediakan sendiri menggunakan tangan. Mee ni biasanya terdapat di restoren Cina. Sue memang dah lama nak try Mee Tarik ni disebabkan Sue suka Chinese food.


Jom tengok chef buat mee tarik. Di restoren ini, mee tarik disediakan segar dan mengikut order customer yang masuk.


Haaaa....begitulah cara buat mee tarik warisan asli. Jom tengok apa menu yang available di restoren ni.


Haaaa....apa yang kami order? Sue order mee tarik sup daging, rizal pula order beef basil noodle dan kids kongsi bersama noodle with beef paprik. Portion food sangatlah banyak!!!





In term of waiting time...semua order within 10-15 minutes sahaja. Restoren sangat bersih dan fasiliti restoren s…