Posts

Showing posts from October, 2015

Testimoni Premium Beautiful Oct 2015

Image
Assalamualaikum semua...

Hari ni Sue tergerak hati nak share latest testimoni Premium Beautiful Body Shaping Lingerie..I am officially a mother with 2 kids yang dah pakai Premium Beautiful for about 2 years already. Dalam masa 2 tahun tu, Sue jimat duit tak perlu beli pakaian dalam. I save money about RM 2000++ dan terus dapat buat saving and invest on my dream handbag..heheheheh

Ok jom tengok latest testimoni yang dimulakan dengan....











Haaa....nampak tak sebenarnya Premium Beautiful ni mampu milik oleh semua orang. Sue ada 3 orang client SURIRUMAH yang beli Premium Beautiful secara ansuran.

1 set Premium Beautiful dengan ansuran Aeon hanya RM 95 sebulan selama 3 tahun.

1 set Premium Beautiful dengan ansuran tanpa interest ialah RM 200 sebulan selama setahun.

Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful, anda bakal terima:
1. Diskaun RM 450
2. Cash rebate RM 150
3. Extra cash RM 100
4. Hadiah misteri

So book your appointment NOW for FREE TRIAL & CONSULTATION.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-68…

Tahniah Business Partners - Achieve sales RM 60,000 &RM 20,000

Image
Pernah tak you all bayangkan yang you all boleh buat sales RM 60,000 atau RM 20,000 dalam sebulan dengan hanya bisnes online dan masih bekerja full time? Haaa...jualan RM 60,000 sebulan tu macam 1000 helai tudung you all jual dalam masa sebulan. Mampu tak hanya dengan bisnes online dan anda tak famous pun macam Neelofa?

Tapi Sue sangat bangga dengan 2 orang rakan kongsi bisnes Sue yang mampu rempuh halangan depan mata dan pandai bahagikan masa antara bisnes online dan bekerja full time sebagai Engineer dan Senior Executive di syarikat koperasi. Antara mereka yang cemerlang dalam bisnes pada bulan September 2015.




Tahniah Sales Manager
Nama: Norashikin Sapian Suri
Umur: 31 tahun
Status : Berkahwin anak seorang
Pekerjaan : Eksekutif di syarikat koperasi
Pencapaian bisnes : Rm 20,000 Sales Manager

Tahniah Senior Sales Manager
Nama : Rosharizal Rosli
Umur : 31 tahun
Status : Berkahwin anak 2 orang
Pekerjaan : Jurutera di syarikat antarabangsa
Pencapaian bisnes : RM 60,000 Senior Sales Manager

Sebenarnya…

Day 2 : Disneyland Hong Kong- part 1

Image
Good morning!!! Ramai yang tanya Sue macam mana Sue bahagikan masa antara kerja rumah, jaga anak dan bisnes lagi. Jawapan Sue senang je.. Sue memang tak cukup masa tapi Sue curi masa untuk update blog, post artwork di social media, guide rakan kongsi, keluar untuk business presentation dan keluar pos barang dan beli barang di stokis. Memang takde maid yang membantu. Jadi kalau Sue boleh buat...apa bezanya you all yang kerja di office di mana anak2 dibantu dan dijaga oleh nursery?

Ok sebenarnya nak cerita pengalaman di Disneyland Hong Kong. Heheheheh this is sequence of article Kuala-lumpur-hong-kong-madame-tussauds . Jom confirm you all dah tak sabarkan??



Kami bangun seawal pukul 5.30 pagi untuk bersiap dan pukul 8 kami terus bergerak untuk ke Disneyland. Dari hotel kami di Mongkok, kami ambil tren di Stesen MTR Prince Edward dan turun Stesen Lai King untuk tukar tren ke  laluan Tung Cung. Dari Stesen MTR Lai King pastikan anda turun di Stesen MTR Sunny Bay untuk ke Disneyland Resort. S…

Tahniah Mentor - Crown Diamond Manager Norain Nizar

Image
Bukan semua bisnes kita mampu bertahan selama 4 tahun lamanya tanpa melompat-lompat bisnes. Kalau rasa statement Sue ni salah, cuba tanya diri sendiri atau kawan-kawan yang pernah buat bisnes, bisnes apa yang pernah dia buat sebelum ni. Itulah bezanya bisnes kami dengan bisnes yang lain. Kami ada mentor yang menjadi GPS atau WAZE dalam menunjuk arah ke puncak kejayaan.

Pada 3 oktober yang lepas, Sue terharu sebab dapat raikan mentor bisnes Sue yang tercapai impiannya untuk naik pangkat tertinggi dalam bisnes iaitu CROWN DIAMOND MANAGER dengan income bulanan minimum RM 15,000 sebulan hanya perlu bekerja 2-4 jam sehari. Tahniah CDM Norain Nizar, you really deserve it after 4 years of hardwork.Kerjaya sebagai Premium Beautiful Expert dan berniaga Premium Beautiful Corset ternyata mampu mengubah masa depan wanita.


Kejayaan yang beliau kecapi sekarang ni penuh dengan tragedi air mata dan pengorbanan. Tiada seorang pun yang berjaya tanpa pengorbanan dan susah payah. Jadi kalau kita belum samp…