Tuesday, March 24, 2015

Biovelocity Sleepmate membantu Ayah kembali sihat

Assalam semua,

Entry kali ini, merupakan kesinambungan kepada entry Biovelocity sleepmate. Entry ini nak share bagaimana Biovelocity Sleepmate membantu ayah Sue yang diserang minor stroke pada Januari 2013. Seawal pukul 10 pagi Sue dapat panggilan kecemasan dari mak yang berada di rumah. Ketika tu Sue berada di office.

Cemas bila mak Sue inform abah jatuh, muka dan mulut dah senget,pucat lesi tiada peredaran darah seluruh bahagian kanan badan dan ada gumpalan darah di belakang leher. Panik waktu tu, Sue terus arahkan mak untuk ketuk bahagian gumpalan darah sekuat mungkin supaya darah dapat disalurkan ke bahagian otak. Ketika itu, ini je solution yang mampu Sue berikan dalam phone.

Alhamdulillah langkah mengetuk bahagian gumpalan darah tu berhasil dan keadaan abah kembali stabil walaupun masih lemah. Kami adik beradik terus menghantar abah ke KPJ Damansara untuk mendapatkan rawatan CT Scan, blood test dan neurologist. Disebabkan doktor pakar waktu itu bercuti, abah dihantar ke PPUM untuk mendapatkan rawatan selanjutnya.


www.suhailiisa.com
Result darah hari pertama di KPJ Damansara ( Bacaan kolesterol LDL pada tahap 3.0mmol/L)



www.suhailiisa.com
Referral letter from KPJ Damansara to PPUM


Selama 7 bulan abah tidak boleh bawa kereta dan berjalan dengan sempurna. Kami berulang alik setiap 2 bulan untuk dapatkan rawatan untuk abah. Alhamdulillah pada Julai 2013, Sue diperkenalkan dengan Biovelocity Sleepmate. Kawan Sue inform tenaga biovelocity ni dapat membantu lancarkan peredaran darah, membetulkan saraf yang mati serta membuang kolesterol. Pada awalnya memang tak percaya, tapi Sue guna dulu untuk rasakan kesannya. Alhamdulillah apa yang Sue rasa, hari pertama gunakan BVSM, bahagian kaki kanan yang selalu sakit dan kebas disebabkan saraf terhimpit dah pulih.

So Sue ambil keputusan untuk khas abah gunakan. Doktor diagnose abah ada banyak kolesterol terkumpul di bahagian jantung dan leher. Jadi Sue nak test samada BVSM mampu untuk kurangkan masalah kolesterol tinggi abah ni. Bekalan ubat yang diberikan oleh pihak hospital hanyalah Aspirin untuk mencairkan darah.


www.suhailiisa.com
Kad appointment abah di PPUM

www.suhailiisa.com
Haaa...banyak ubat yang abah perlu makan sebelum ada BVSM

Selepas 8 bulan menggunakan Biovelocity Sleepmate, Sue tertunggu result ujian darah abah seterusnya pada Februari 2015. Alhamdulillah dengan ujian darah terakhir ni, abah terus discharge dari PPUM. 


www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com


Alhamdulillah paras kolesterol LDL abah telah turun dari 3.0mmol/L kepada 2.07mmol/L dan abah disahkan sihat seperti biasa. Nak tau macam mana biovelocity sleepmate bertindak turunkan paras kolesterol abah?



www.suhailiisa.com

Perhatikan pada gambar di atas, bahagian hitam di atas pelapik tilam ini di ambil sehari sebelum abah ke PPUM untuk ambil ujian darah terakhir. Sue perhatikan, kawasan di mana abah tido; lebih hitam dari kawasan lain. Biovelocity sleepmate bertindak memecahkan dan menyerap keluar kolesterol dari dalam badan manusia. 

Jangan risau, kotoran ini boleh tanggal dengan pencuci khas biovelocity sleepmate iaitu Bioclenz.Seronok bila tengok abah dah kembali sihat dan ceria. Pada umur 64 tahun, beliau masih boleh drive kereta balik kampung Batu pahat. Beliau juga boleh membaca suratkhabar tanpa perlu pakai cermin mata dan beliau mampu berjalan jauh di Istanbul baru-baru ni.


www.suhailiisa.com
Abah dah boleh minum kopi

Untuk mereka yang perlukan bantuan kesihatan dengan terapi Biovelocity Sleepmate, Sue sedia membantu. DEMO PERCUMA juga disediakan untuk mereka yang ingin rasa kehebatan Biovelocity Sleepmate.



Salam sayang,

Suhaili Isa
(012-6842560)

Friday, March 20, 2015

Perempuan memang suka SHOPPING!!!

Shopping memang benda paling best yang orang perempuan suka. Betul tak??? kita nafsu ada 9, memang pantang tengok baju,kasut,handbag,tudung cantik2 tu...Kalau yang dah berkeluarga dan ada rumah sendiri, perabot rumah dan pinggan mangkuk cantik confirm rambang mata rasa nak beli. Actually Sue semalam tengok cerita 'Confession of A shopaholic', geram tengok kasut Loubotin, handbag gucci, cashmere scarf pucci dalam cerita tu.

Pelakon utama cerita tu sangat comel dan cantik. Every outfit yang dia gayakan sangat sesuai dengan bentuk badan dia yang kurus dan ramping. Haaa....mestilah baju dah cantik kalau badan tak jaga, mencacatkan pemandangan baju yang dah cantik tu. Trend perempuan membeli belah dalam talian atau atas talian sekarang memang menjadi-jadi. Kita tengok gambar model pakai baju tu cantik dan menarik sangat. Betul tak?? Sampai tido pun termimpi-mimpi baju atau dress yang kita nak tu.

Contoh :

www.suhailiisa.com
cantik sangat tengok model menggayakan jubah

Kita pun tertarik nak beli jubah yang sama..lepas dah beli secara online dan parcel pun sampai; kita test dan tengok imej kita di cermin. Mesti ada yang tak puas hati bila tengok jubah tu buatkan kita bertambah gemuk dan nampak pendek. Tengok model semua cantik-cantik belaka bila pakai dress atau jubah yang digayakan.

Haaa...nak cerita trick marketing memang akan ambil model yang bertubuh langsing dan tinggi seperti :

Felixia yeap : 

www.suhailiisa.com
Felixia yeap tinggi dan kurus, apa yang dipakai sangat cantik
Tengok gambar felixia yeap ni terus rasa nak beli jubah dan tudung serta handbag tu...hahahhaha

Neelofa :
www.suhailiisa.com
tengok lofa pakai cantik, tapi bila kita pakai dah macam teletubbies 

 Atita haris:


www.suhailiisa.com

tengok cara atita dress up, nampak sangat kemas dan cantik. Tapi bila kita tiru OOTD yang sama, terus nampak pendek dan lebar. 


Semuanya bergantung kepada body image kita. Untuk mereka yang belum kahwin dan beranak, bentuk badan masih cantik. Untuk mereka yang dah kahwin dan beranak 2-3 orang, bentuk badan kita dah tak sama macam sebelum kahwin.

Babyfat banyak terkumpul di bahagian perut, pinggul, peha,lengan dan muka. Lagi pula kalau ketinggian kita hanya 150cm seperti Sue ni, bila beli pakaian memang nampak gemuk dan lebar. Sampai suami pun kata Sue macam teletubbies lebar dan bulat. Geram pulak hati kita ni...



www.suhailiisa.com
Normal body image
Untuk orang biasa macam kita ni, body image kita tergolong dalam gambar di atas. Ada yang peha dan pinggul lebar, ada yang buncit, ada yang langsung takde pinggang sebab lebihan lemak. Jadi pakaian yang kita beli secara nafsu serakah melalui online, belum tentu menampakkan kita cantik dan lebih berkeyakinan.

Tapi Sue bila gunakan Premium Beautiful, terus rasa lebih yakin dengan bentuk badan walaupun berjubah. Even angin bertiup kencang ke arah baju kita, tetap tak nampak ilusi lemak bertingkat-tingkat di pinggang dan perut buncit ke depan tu.. Investment seumur hidup yang Sue boleh pakai sehingga beranak 7 kali pun boleh. Body maintain meleTOP.



www.suhailiisa.com



Haaa...cantikkan? nampak kawan-kawan Sue ni badan lebih kemas dan muka lebih muda lepas pakai Premium Beautiful. Untuk Sue pula..of course nak pakai jugak sebab anak dah 2 orang dan planning untuk anak ke-3. Sebelum pregnant nak merasa jugak badan cantik balik macam anak dara.


www.suhailiisa.com
baju hitam tu gemuk sampai muka pun nampak tua.huahuahuahu!!!

OK see you all in the next entry ya!! Sue nak keluar breakfast with my 2 munchkins.

Salam sayang.

Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
(012-6842560)

Thursday, March 19, 2015

Testimoni Biovelocity Sleepmate

Haaa...ramai belum tahu lagi apa fungsi Biovelocity Sleepmate ni. Biovelocity sleepmate menggunakan tenaga matahari waktu dhuha yang ditukarkan menjadi gelombang seimbang. Apabila gelombang ini diserap ke dalam badan orang yang sakit, gelombang badan pesakit akan diseimbangkan supaya proses penyembuhan dapat berlaku dengan cepat.

Jom kita tengok testimoni Biovelocity Sleepmate yang telah 2 tahun di pasaran Malaysia dan telah dipatenkan di bawah syarikat Hai-o Marketing yang diiktiraf oleh Pakar dan saintis dari 20 buah negara. Kajian tenaga Biovelocity ini telah dijilidkan di dalam American Scientific Journal yang ditulis oleh Professor Krivhanosky. Beruntung tak negara kita  Malaysia dapat menghasilkan teknologi yang diiktiraf pakar satu dunia?

Jangan terkejut, tenaga biovelocity ini mampu membantu kehidupan harian kita dari segi:

  • mengurangkan penggunaan petrol dengan JTX Airtracker
  • Merawat kesihatan dengan biovelocity sleepmate
  • kegunaan wanita semasa haid, pantang dan mereka yang berikhtiar untuk dapatkan anak dengan Bioseleza
  • rawat diabetes, gout dan bermacam lagi sakit orang kaya dengan BValfalfa. Haaa...sakit orang kaya ni ialah darah tinggi, diabetes, gout, kegemukan, migrain dan macam-macam lagi yang disebabkan oleh terlebih MAKAN.
Antara testimoni menarik :

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com


Ramai orang tanya Sue, dah guna ke Biovelocity Sleepmate? Alhamdulillah dalam entry berikutnya Sue nak share macam mana Biovelocity Sleepmate membantu sembuhkan ayah Sue yang terkena stroke pada tahun awal tahun 2013 dan dah pulih sehingga sekarang. 

Untuk pertanyaan lanjut dan demo BVSM PERCUMA, do PM me :)


Salam sayang.

Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
(012-6842560)

Wednesday, March 18, 2015

Restaurant Review : Me' Nate Steakhub

Hi readers,

Ok untuk slot Restaurant Review kali ni, Sue nak bawa you all semua ke Me'Nate Steakhub atau lebih dikenali dulu dengan nama Meat 'U' Here Restaurant. Restaurant ni merupakan western kitchen favourite Sue dan husband. Kami mula menjadi pelanggan tetap sejak tahun 2012 lagi. Diberi nama baru Me'Nate Steakhub, terus menjadi viral disebabkan harga steak yang mencecah ratusan ringgit untuk sekeping daging.

Jom tengok apa yang menarik di Me' Nate Steakhub cawangan Setapak.


www.suhailiisa.com
Part mana yang you all suka makan?

Jom tengok menu dulu. Untuk mereka yang gemarkan steak, anda boleh pilih sendiri bahagian daging kegemaran anda di bahagian freezer. Selalunya en husband memilih Black Angus Grass Fed dan dimasak medium well. Sue pula lebih suka Salmon steak dan pasta. Sekali sekala sahaja Sue akan memilih Sirloin steak bila datang selera nak makan daging.

www.suhailiisa.com
special occasion set

www.suhailiisa.com
Harga steak di Me'Nate..yang mahal ni sebab daging wagyu
Berkonsepkan open kitchen, Me'Nate steakhub menyediakan pesanan sajian dalam masa yang singkat kurang dari 20 minit. Kagum tengok kelengkapan atau gadget memasak steak yang ada di dapur mereka. Lagi menarik apabila free flow drink juga disediakan buat pengunjung.


www.suhailiisa.com
freezer yang menyimpan daging pre-cut serta open kitchen Me'Nate

Haa...apa pulak yang kami order untuk makan tengahari?

www.suhailiisa.com
Black Angus rib eye steak untuk En husband

www.suhailiisa.com
Spaghetti meatball memang favourite Sue
Rugi kalau tak datang ke sini kerana steak mereka memang sangat lembut dan sedap sehingga menjilat jari. Jadi bagi penggemar western food, jomlah singgah ke Me'Nate Steakhub yang setaraf dengan TGI Fridays serta Las Vacas ni... SEDAP!!!!

www.suhailiisa.com
Haa..tengok bersemangat En husband makan..sorry sayang I candid photo U

See U in the next entry...

Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
012-6842560

Cara Dapatkan Size Premium Beautiful

Assalam ladies,

Haaa...lately Sue dapat banyak permintaan clients untuk tentukan size Premium Beautiful yang sesuai. Ada client yang jauh datangnya dari Sabah, Sarawak dan Pantai Timur. Untuk mereka yang jauh, jom Sue sharekan cara dapatkan ukuran badan.


www.suhailiisa.com
Cara mengambil ukuran badan

Kat sini Sue nak tambah sedikit, setelah habis ambil keempat ukuran di atas, catitkan juga ukuran perut dan juga berat badan semasa anda. Lagi tips yang perlu anda tahu, untuk ambil ukuran 4 iaitu ukuran punggung; sila rapatkan kedua belah kaki anda sebelum mengambil ukuran.Kalau tak rapatkan kaki nanti ukuran punggung terlebih besar pulak. 


Contoh ukuran :(dalam unit cm)

1. Ukuran puncak bust : 90
2. bawah puncak         : 84
3. pinggang               : 80
4. Punggung               : 100
5. Perut                     : 86
6. Berat badan            :62 kg

untuk mereka yang berada di luar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, bolehla buat cara seperti yang Sue ajar dan whatsapp Sue ukuran ye. Lepas Sue dapat ukuran nanti, Sue akan kirakan size Premium Beautiful yang sesuai untuk bentuk badan dan berat you all. What you have to do is just sit back and relax :)

Sebelum terlupa, rebate tunai dah kembali!!! Pembelian 1 set Premium Beautiful Cash, Credit Card, Aeon Installment dan ansuran 0% menggunakan card Citibank, Hong Leong dan Public bank bakal menerima wang tunai minimum RM 150 dan maksimum sehingga RM 4750.


www.suhailiisa.com
Mana satu pilihan hati??

www.suhailiisa.com
Rebate tunai RM 350 - RM 4750

Jom dapatkan segera Premium Beautiful anda di

012-6842560
suhaili1984@gmail.com


Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
(www.suhailiisa.com)

Melawat rakan dalam kesusahan

Assalam readers,

Entry kali ini, Sue nak share pengalaman melawat seorang sahabat yang berada dalam kesusahan sekarang. Kadang-kadang kita rasa diri kita ini dah cukup susah dengan beban hutang dan kesempitan hidup di bandar. Rupanya ramai lagi orang lebih susah daripada kita. 

Jumaat lepas bersamaan 13 Mac 2015, Sue kosongkan jadual bisnes untuk melawat seorang rakan di PPR Desa Rejang Setapak Jaya. Rakan baik sewaktu di sekolah rendah dulu.Tak sampai hati bila terima mesej dari beliau yang dalam keadaan susah disebabkan suami tidak dapat bekerja kerana sakit. Luluh hati bila beliau cerita anak-anak belum makan, susu dan pampers pun dah habis. Suaminya bekerja bawa teksi harian dan sahabat Sue seorang surirumah.

Sebelum melawat sahabat, Sue sempat ke kedai rakyat 1 Malaysia yang berdekatan dan borong barang keperluan makanan untuk mereka. Alhamdulillah harga di kedai rakyat 1 Malaysia sangat berbaloi. Mungkin bila GST dikuatkuasakan akan beri sedikit impak pada ekonomi keluarga. Dalam 15 minit perjalanan, Sue sampai ke rumah rakan tersebut. Sebenarnya, ini merupakan pertemuan pertama kami selepas 19 tahun tak berjumpa disebabkan membawa haluan masing-masing menuntut ilmu.


www.suhailiisa.com
Kedai Rakyat 1 Malaysia pertama di Selayang

PPR Desa Rejang sangat complete dan terancang. Ada disediakan pusat komuniti penduduk, taman permainan dan rekreasi, Klinik 1 Malaysia yang disediakan dalam kawasan flat, pasar basah, blok-blok kedai runcit serta bank-bank yang memudahkan penduduk melakukan urusan perbankan.


www.suhailiisa.com
Entrance ke PPR Desa Rejang



Banyak cerita yang kami bualkan dan antaranya kisah beliau diberhentikan kerja di salah sebuah syarikat Oil & Gas terkemuka di Malaysia disebabkan keadaan pengurusan syarikat ketika itu yang tak stabil. Bayangkan dari menyewa rumah sendiri sekarang terpaksa berpindah dan menumpang di rumah orang lain disebabkan keadaan ekonomi keluarga. Sedih tengok keadaan sahabat.

Tapi apa yang membuatkan Sue kagum dengan semangat rakan Sue ni, dia ingin bangkit mengubah ekonomi keluarga dan bantu suami. Beliau minta Sue ajarkan cara untuk bisnes secara online dan buat bisnes di rumah. Alhamdulillah dalam bisnes yang Sue jalankan ini, tak pandang berapa modal yang kita keluarkan, tetapi semangat juang untuk ubah ekonomi keluarga yang paling penting untuk berjaya dalam bisnes. Produk yang Sue tawarkan pula sangat berkesan. Rasa bersyukur sangat dapat bantu sahabat Sue mulakan perniagaan secara kecil-kecilan.

Happy sangat bila rakan Sue dah mula buat bisnes dan sudah ada permintaan untuk produk. Senang je bisnes ni bila kita pandai gunakan online sebagai medium. Jadi bagi mereka yang teringin belajar bisnes secara online dengan betul, dan genggam income extra 4-5 angka seperti apa yang Sue terima sekarang sambil duduk rumah; contact No. Sue ada tertera pada blog :)


Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
012-6842560


Wednesday, March 11, 2015

Lelaki suka Perempuan Cantik??

Assalam readers,

Sue nak share kejadian serupa drama TV3 semalam, selepas habis jumpa client dan deliver produk #setkurusbajet di Taman Tasik Biru, Kundang. Tak pernah lagi Sue berada dalam situasi yang bakal Sue nak cerita. Appointment hari  Selasa (10 Mac 2015) habis pada pukul 5.30pm. Alang-alang dah berada di Tasik Biru, Sue bawa anak-anak ke taman rekreasi berhadapan tasik. Ramai orang memancing dan my kids memang excited sangat nak main playground tu.

After 10 minutes layan kerenah anak-anak, Sue perasan ada seorang lelaki yang sedang dukung baby dalam umur 3 bulan. Wahhh sangat fatherly type giteww.. ada juga seorang perempuan yang sedang bersenam menggunakan facilities alat senaman yang disediakan.

Terkejut Sue bila tiba-tiba, perempuan yang tengah bersenam tu datang meluru dekat pada Sue sambil marah-marah. Dituduhnya Sue main mata dengan suami dia. Rupanya lelaki yang mendukung baby 3 bulan tu suami dia. Eh..bila pulak, Sue main mata dengan suami dia? anak dah 2 orang ni, tak sanggup nak main mata dengan suami orang. Suami sendiri pun boleh tahan handsomenya.hehehehehhe...

Sue beri peluang wanita tu melepaskan marahnya sebab Sue faham keadaan wanita tu. Dengan keadaan badan yang gempal walaupun anak baru seorang, suami pula mata melilau tengok perempuan lalu lalang yang kebanyakannya kurus dan cantik. Haaa...kalau Sue ditempat wanita ini pun,mesti Sue pun marah.

Dalam 5 minit juga berlakunya drama swasta pergaduhan antara si isteri dan suami. Kesian tengok keadaan si isteri, Sue hulurkan business card dan memberitahu si isteri yang Sue dapat membantu dia turunkan berat badan dengan Premium Beautiful dan setkurusbajet.

Alhamdulillah pergaduhan dapat diselesaikan dengan baik. Haaa...untuk suami kat luar sana, kalau dah tahu isteri anda badan dah tak cantik, sila jangan kedekut nak keluarkan duit melabur untuk kecantikan dan kesihatan isteri. Isteri awak tu bertarung nyawa nak lahirkan zuriat awak tau. Jangan sibuk tengok perempuan lain yang cantik dan kurus. Kurus dan cantikkan isteri masing-masing sebab isterikan bidadari.

Anak-anak sue pun terpinga-pinga tengok drama swasta TV3 dipetang harini. Gambar tak perlu nak ambil sebab tak nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin cerita ni boleh dijadikan pengajaran buat semua isteri. Lelaki dan perempuan memang Allah cipta suka pada benda yang cantik. Jadi tak salah kalau kita berusaha untuk cantik. Jangan sebelum kahwin je vogue, lepas beranak terus hilang seri macam bunga layu.

Setibanya suami pulang dari office, terus Sue cerita kisah yang terjadi pada encik suami. Encik suami sekadar tersenyum sumbing. Betul, lelaki memang suka tengok perempuan cantik. Sebab tu kuota lelaki untuk berkahwin sehingga 4 orang. Alaaa...macam kita perempuan ni suka tengok handbag cantik. Kadang-kadang perempuan cantik pun kita suka tengok. Betul tak??

Untuk mereka yang perlukan khidmat nasihat percuma untuk turunkan berat badan, do PM me 012-6842560.


Be Bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
(www.suhailiisa.com)


Jom pegi Bangkok FREE dengan Sue
Taman Permainan 5 minit sebelum kejadian pergaduhan




Tuesday, March 3, 2015

Restaurant Review : Breadties Taman Melawati

Assalam readers,


Lama Sue tak buat review restaurant dan cafe menarik yang pernah Sue kunjungi. Ok hari ni Sue nak review about Breadties Taman Melawati. Berkonsepkan cafe dan bakery; suasana cafe sangat tenteram dan cosy. Jom tengok apa menarik di Breadties Melawati.


www.suhailiisa.com
menu Breadties berinspirasikan file sekolah..dulu sue suka kumpul file hardcover ni sebab design cantik

Sue suka suasana tenang dan alunan muzik lagu-lagu hits dari tahun Sue habis sekolah Menengah tahun 2001 sehinggalah lagu-lagu hits tahun 2015. 
Interior deco restaurant yang simple cukup menambat hati,kiranya bila nak makan tu takdelah serabut mata tengok area yang serabut dan tak kemas.


www.suhailiisa.com
Haaa...kemaskan ID Restaurant? ada gaya zaman kantin sekolah tapi lebih classy

OK apa menu menarik yang Sue dan husband dah cuba? 


www.suhailiisa.com
Chicken chop menjadi pilihan Encik Suami.
www.suhailiisa.com
Set Burger untuk Si Isteri..
Sue suka mash potato yang lembut dan sos blackpepper yang membangkitkan hidangan chicken chop encik suami. While for my own plate, their homemade burger patty memang sangat tebal dan sedap. Pendek kata kene dengan selera tekak minah saleh celup ni. hahahahaha...

Kemudian encik husband berkenan untuk order dessert pula..tapi disebabkan kami datang lewat petang, banyak dessert yang dah habis. Akhirnya kami memilih....

www.suhailiisa.com
Banana walnut toast untuk suami, Muffins untuk isteri. muffin tu dapat free tau
You all nak tengok tak barisan roti yang dibakar gebu dan kuning keemasan??
taaaaddddaaa.....


www.suhailiisa.com
Haaa....tu dia barisan roti dan pastry yang membangkitkan selera. Bau wangi ya amat tak tahan perut nak makan
Dari segi harga, masih berpatutan seperti kafe yang lain. Cuma lokasi Breadties yang terletak di End Lot shop houses, buatkan Sue pada awalnya terlepas pandang. Dah pakai spek mata pun rabun lagi ni..

Jadi jangan lupa singgah makan di Breadties Taman Melawati ya. Breadties ni antara 10 kafe menarik yang perlu dikunjungi di Kuala Lumpur. Yang pasti makanannya sedap, menarik,harga berpatutan dan semestinya halal.


www.suhailiisa.com
muka after makan yang comot!!!

Be bold, Be beautiful,

Suhaili Isa
012-6842560