Friday, November 21, 2014

Bahaya scoliosis atau tulang belakang bengkokAssalam readers,

Sue baru pulang dari berjumpa client yang dah pakai premium beautiful selama 5 tahun. Tujuan berjumpa untuk sesi konsultasi percuma dan after sales service percuma. Nak dipendekkan cerita, set Premium beautiful client beli dari agen yang tidak terlatih menyebabkan dia tak selesa. Alhamdulillah tadi dapat bantu beliau untuk membetulkan postur badan dengan size yang sesuai dan cara pakai premium beautiful yang betul.


Do you know that premiumbeautiful helps to takes care of your health? Client hari ini merupakan pesakit scoliosis yang di tahap semakin kritikal kerana bila beliau berjalan; badan senget ke sebelah kanan badan.Pakar tulang belakang sarankan beliau untuk pakai bengkung atau alat yang boleh menjaga postur tubuh yang betul supaya tulang belakang tidak semakin bengkok dan mencederakan organ dalaman.Pakar juga ada sarankan beliau menjalani pembedahan. Cuba bayangkan kos pembedahan mungkin menelan belanja puluhan ribu ringgit. Haaaa...pentingkan Premium Beautiful ni?


Kenapa Premium Beautiful?Premium beautiful direkabentuk dan diiktiraf oleh Pakar tulang belakang Amerika Syarikat dan Kanada. Jadi, bagi mereka yang mengalami masalah scoliosis, slip disc, sakit pinggang dan sebagainya; boleh hubungi Sue 012-6842560 untuk sesi konsultasi dan percubaan Premium Beautiful percuma.Salam sayang dan jaga kesihatan ye semua,Suhaili isa

www.suerizal.compremium beautiful


premium beautiful