Thursday, November 13, 2014

Fakta wajib anda tahu tentang Premium BeautifulPremium Beautiful Elegance- new series of Premium Beautiful
1. Premium Beautiful Classic ( black series) telah berada di pasaran Malaysia selama 22 tahun bermula tahun 1992 lagi. Produk yang bagus sentiasa kekal di pasaran untuk jangka masa yang lama.

2. Harga Premium Beautiful masih sama dari tahun 1992 sehingga tahun 2014, walaupun harga minyak dunia telah meningkat berulang kali. Apa barang atau produk yang anda tahu harganya masih sama seperti 22 tahun yang lepas?

3. Fabrik akwatek dan Akwadyne di import dari German. Mengadaptasikan teknologi Far Infra Red dari Jepun melalui silika yang disuntik ke dalam fabrik dan dijahit di kilang Taiwan dan Korea.

4. Fabrik Akwatek dan Akwadyne mampu mengawal suhu badan pemakai mengikut persekitaran. Bila panas, Premium Beautiful bantu sejukkan badan. Bila sejuk, Premium Beautiful bantu hangatkan badan. Pakaian dalam biasa pula apa teknologi yang didatangkan?

5. Pemakaian konsisten 8 jam sehari mampu membakar sehingga 600 kalori dan membantu menyingkirkan peluh asid dan toksik dalam badan. Ajaibnya baju dalam pun boleh bakar lemak dan buat detoks.

6. Direka khas untuk menjaga 70% kesihatan dan 30% kecantikan si pemakai.

7. Fabrik premium beautiful tidak akan mengembang, lusuh atau luntur warna sepanjang hayat dan mengikut spesifikasi ISO.

8. Premium Beautiful didatangkan dengan waranti seumur hidup untuk sebarang kerosakan. Telefon sahaja mana-mana agen yang berdaftar untuk urusan servis Premium Beautiful dengan percuma.

9. Premium beautiful dapat membantu mengurangkan berat badan dalam masa 1-6 bulan. Pada awal penggunaan, FIR bertindak memecahkan angin dalam badan. Lemak berlebihan ditolak pada tempat asalnya dan dipecahkan oleh FIR. Pemakaian secara teratur membantu mengawal selera makan. Oleh itu bekalan lemak lama yang tersimpan dalam badan akan dibakar menjadi tenaga.


10. Air perlu diminum sebanyak 3liter sehari untuk mempercepatkan proses turunkan berat badan.

Semoga 10 fakta di atas dapat membuka minda anda semua.
Untuk sebarang pertanyaan dan percubaan percuma, sila hubungi 012-6842560.

Salam sayang,
Suhaili isa