Thursday, October 2, 2014

JTXAirtracker bantu jimat minyak

Subsidi Petrol dikurangkan bermula 2 Oktober 2014 dan pada 1 Disember subsidi petrol terus dihapuskan....you all terkejut tak dengan tindakan drastik ni? Ada yang pening kepala tak memikirkan kos sara hidup yang bakal meningkat?

Actually we the Glampreneur dah tahu news harga minyak nak naik ni since June 2014. Alhamdulillah ramai yang dah ambil peluang buat persediaan awal kumpul duit minyak dengan JTXAIRTRACKER. Apa JTXAIRTRACKER?

Keratan akhbar tentang JTX Airtracker
Bagaimana JTXAirtracker membantu anda menjimatkan petrol?


 AT membantu memecahkan molekul udara yang besar menjadi molekul yang lebih kecil supaya bahan api dapat dibakar dengan sempurna tanpa berubah bentuk menjadi asap kereta. You all tahu tak asap kereta tu dari PETROL korang isi? 

Contohnya; 

1. You all isi minyak RM 10 sehari.
2. 70% atau RM 7 je bahan petrol yang dibakar sempurna untuk menggerakkan kereta anda.
3. Baki 30% yang bersamaan dengan RM 3 jadi asap kereta disebabkan partikel udara yang terlalu besar dan pembakaran enjin yang tak optimum.

Wow...rupanya selama ni kita semua orang kaya, RM 3 sehari untuk beli asap kereta. You all yang rasa kekurangan duit gaji tu, eloklah collect balik duit asap sebab rugi sehari RM 3 duit lesap, kalau sebulan dah RM 90 duit lesap, kalau setahun??? 


 Apa fungsi lain JTX Airtracker selain menjimatkan minyak?



Apa award yang telah dimenangi oleh AT? Yelah kan kita mesti nak tahu produk ni betul ke jimat minyak sebelum beli. Disebabkan itu lah produk AT ini telah dikaji oleh mereka yang pakar termasuk SIRIM. AT memenangi GOLD Award di IITEX konvensyen inovatif antarabangsa. 



Dah tahu pasal latarbelakang produk, jom kita tengok pula testimoni produk.



So if you all nak tengok dan test JTXAirtracker for free, do contact me untuk demo JTX Airtracker ye.

Suhaili isa
012-6842560


 Psstt... i save RM 300 monthly my petrol cost dengan Perdana V6 2.0 daily use.   

Salam sayang,
www.suerizal.com