Wednesday, September 17, 2014

Cara kurangkan kulit berminyak
Assalamualaikum hi supermama,

You all ada masalah kulit tak selepas bersalin dan menjadi seorang ibu? Ramai supermama yang mengadu kulit muka kelihatan kusam dan tidak bermaya lepas  bergelar seorang ibu. For working mothers, jadual sangat pack sampai ada yang kadang-kadang dah tak ambil peduli kecantikan kulit.


Sue pula memang mengalami masalah kulit yang teruk dulu disebabkan bekerja sebagai jurutera yang banyak masa dihabiskan di bawah sinaran matahari. Kulit muka penuh dengan jeragat, jerawat, pigmentasi dan pori-pori yang terbuka. Alhamdulillah 3-4 bulan kebelakangan ini, Sue gunakan pencuci muka sabun marine essence untuk melembapkan kulit, mencerahkan kulit serta menghapuskan jerawat.


Tetapi ada satu produk yang Sue nak rekomen pada supermama semua. Bio-essence Miracle Bio Water. Miracle Bio water ini boleh digunakan sebagai penyegar muka, badan, rambut serta ideal digunakan untuk melegakan ruam lampin serta menjaga kelembutan kulit bayi.

Fungsi:
1. Mengurangkan penghasilan minyak di muka.
2. Mengecilkan pori-pori muka.
3. Mencerahkan kulit wajah.
4. Menegang dan menganjalkan kulit muka.
5. Mengurangkan masalah eye bag dan lingkaran hitam bawah mata.
6. Mengurangkan jerawat
7. Gunakan selepas make up untuk hasil tatarias yang tahan lama.
8. Mengurangkan masalah kulit sensitif dan melembapkan kulit.
9. Mengurangkan rambut kering dan bercabang
10. Mengurangkan masalah sun burn kulit
11. Untuk mengurangkan masalah ruam lampin serta menjaga kelembutan kulit bayi.
100ml berharga RM 20.90 di Watson. Boleh juga didapati pada kandungan 30ml dengan harga RM 5 sebotol. So supermama yang nak cantikkan kembali kulit wajah, gunakan marine essence beauty bar sebagai pencuci muka dan disusuli semburkan Miracle Bio Water untuk hasil kulit yang lebih 'flawless' tanpa sebarang make up. Kalau kulit dah cantik dan bersinar, supermama semua tak perlu habiskan masa untuk make up tebal2, cukup dengan olesan pemerah bibir sahaja.

So jangan lupa dapatkan di Watson terdekat anda. Those yang nak info lanjut tentang Marine Essence Beauty Bar yang boleh merawat ekzema, boleh PM Sue directly to my phone number.

Selamat mencuba supermama!!!!

Salam sayang,
Suhaili Isa,

(012-6842560)