Tuesday, September 9, 2014

Anugerah SM/SSM 2014 2nd AwardAlhamdulillah selesai majlis penganugerahan SM/SSM 2014 pusingan ke-3 untuk tahun 2014. Kali ini, Sue bersama 3 orang rakan kongsi menerima penganugerahan usahawan cemerlang. Penganugerahan pertama Sue terima pada bulan Mac 2014.Anugerah SM/SSM 1st Award Mac 2014

Salah seorang penerima anugerah
Pada penyampaian anugerah yang berlangsung pada 6 September 2014 di Menara PGRM Cheras, Sue telah menerima anugerah Senior Sales Manager dengan jualan terkumpul minimum RM 60,000 serta melahirkan minimum seorang usahawan bergelar Sales Manager.

Pada majlis kali ini, Sue dapat membawa 3 orang rakan kongsi untuk sama-sama naik ke pentas sebagai usahawan berjaya yang diraikan.
Dari kiri: SM Nurliyana, SSM Noradila, SSM Suhaili, DDM Norain, SM Farah Sakina, SSM Aini talib dan Norashikin
Barisan penerima anugerah di bawah Team Suhaili bersama mentor yang banyak membantu DDM Norain nizar serta rakan kongsi yang hadir memeriahkan majlis. Tahniah diucapkan kepada SSM Noradila nasir, SSM Aini talib, SM Nurliyana Mokhtar dan SM Farah Sakina.


Bersama SSM Noradila nasir seorang Senior Executive di syarikat multinasional, merupakan rakan kongsi pertama Sue dalam bisnes ini. Hasil usaha bisnes secara kumpulan, beliau dapat membawa seorang rakan kongsi turut serta menerima anugerah. Tahniah dila, kita naik pentas bersama untuk diamond night pula.


Congratulation SM Nurliyana Mokhtar anak didik bisnes di bawah team Noradila Nasir. Seorang Senior IT Executive di sebuah syarikat terkemuka, hanya mengambil masa selama 2 bulan untuk naik pangkat dalam bisnes dengan hasil jualan terkumpul RM 20,000 minimum.


Congratulation SM Farah Sakina rakan kongsi Sue yang juga diraikan pada majlis penganugerahan. Seorang engineer di sebuah syarikat kejuruteraan yang besar serta hanya mengambil masa 2 bulan untuk naik pangkat dan mengenggam extra income 4 digit yang besar sebulan.

Kejayaan yang dikecapi ini hasil usaha gigih dan bantuan tunjuk ajar dari mentor yang sangat berdedikasi serta komited untuk melatih dan menggilap kemahiran Sue dalam selok belok bisnes. Tak lain dan tak bukan setinggi penghargaan buat CDM Shaliza aziz dan DDM Norain nizar.


CDM Shaliza aziz dahulunya seorang pegawai bank, kini merupakan salah seorang usahawan berjaya menggengam pendapatan 5 angka sebulan dan telah  melancong ke 7 buah negara dalam masa 3 tahun bisnes.


Gambar wajib bersama DDM Norain nizar seorang engineer di syarikat multinasional, ibu kepada dua orang anak dan mentor yang begitu komited untuk membantu rakan kongsi ke puncak kejayaan. Pernah melancong ke 4 buah negara termasuk Guangzhou, London/Paris, Korea dan Gold Coast.

Setiap kisah kejayaan, pasti ada permulaan untuk mencuba peluang baru.
Sekiranya anda di luar sana masih tercari jalan untuk bebas dari bebanan kos sara hidup yang tinggi, hubungi Sue untuk keterangan lanjut tentang kami GLAMPRENEUR di bawah naungan CDM Hanis Haizi, surirumah serta ibu muda yang menggenggam pendapatan 6 angka sebulan, jutawan muda serta celebrity mentor kami.


Salam sayang,
Suhaili Isa,

012-6842560