Thursday, August 28, 2014

Little black flats

Hi...last week Sue ke The Curve with husband. Just strolling around sebab lama tak dating berdua. Sampai The Curve around 9pm, dah lewat so we all decided nak makan JohnnyRocket. Nak dijadikan cerita, ternampak Primavera outlet. So stop kejap survey kasut and test material. This is my 1st time beli Primavera, selalu Lewre dan Hush Puppies jadi pilihan. Yeay...best sangat sebab dapat beli this little black flats untuk daily use.




Tapak kasut selesa dan ada heels yang just nice untuk my jeans length dan skirt. You all pula what kind of flat shoes yang you all suka? Rasa lepas ni nak beli sneakers yang cute pula untuk pakai dengan jubah. Something like below 
picture ni. Ok tak pakai dengan jubah???




Then last wish to add to my shoes collection this year, nak grab Tod's loafer for me and husband. Sebab loafers ni sangat colourful. You all tengok je mesti excited nak beli and the material sangat best and comfortable. Macam gambar 
kat bawah ni. Cool tak???


Ok got to go...nak bantu business partner for her business presentation tonight.


Love,
Suhaili