Friday, August 22, 2014

Side income- Dropship / Wakil JualanAssalam blog readers,

Sue nak buka peluang untuk rakan-rakan di luar sana yang perlukan side income atau nak tambah pendapatan bantu suami. Anda boleh memilih untuk menjadi :-A) Dropshipper
- komisen bermula RM 3 - RM 200
- income seminggu bermula RM 50 - RM 200
- bantuan bisnes dari segi cara tingkatkan jualan, cara bisnes online dan 
product training.
- tak perlu keluar modal dan tiada yuran.
- hanya perlu aktif promote produk di media sosial.
- urusan pos akan dilakukan oleh Sue.

B) Wakil Jualan
- untung runcit 3% - 18%
- bonus 3% - 18%
- income mingguan bermula RM 200- RM 500
- latihan asas perniagaan, cara tingkatkan jualan, cara promosi, product training akan diberikan secara percuma.
- pakej melancong percuma 2-3 kali setahun.
- Modal rendah dan fleksibel.

Antara produk yang boleh anda promosikan ikut kesesuaian anda :


Bioseleza - feminine pad untuk kesihatan rahimProduk kecantikan marine essence terdiri dari sabun marine essence untuk jerawat, panau, pencerahan ketiak,pelipat dan ekzema. Shampoo untuk rambut gugur, kulit kepala gatal dan kelemumur. Body wash untuk kulit lembut dan merawat ekzema berdarah.


Mineral coffee dengan garam buluh yang berfungsi untuk melegakan sembelit, merawat gastrik, untuk penurunan berat badan,migrain,darah tinggi dan kencing manisBBplus collagen yang diformulasikan dari kolagen ikan laut dalam yang membantu untuk menghasilkan kolagen bawah kulit, merawat jerawat, merawat sendi dan juga sebagai pengganti makan malam bagi yang ingin diet.

Sekiranya anda berminat, sila whatsapp/sms SUE 012-6842560 segera butiran di bawah:-
1. Nama penuh
2. No telefon
3. Alamat rumah
4. Email address/ FB akaun/ Instagram/ Blog address

Semoga Sue dapat membantu anda menambah pendapatan keluarga..

Salam sayang,
Suhaili
(www.suerizal.com)


Malaysia Berkabung MH1722 Ogos 2014, hari bersejarah untuk rakyat Malaysia. Hari berkabung untuk menghormati 20 jenazah kumpulan pertama mangsa MH17.
Pesawat boeing 747 MH 17 yang membawa penumpang seramai  298 orang telah ditembak jatuh di timur Ukraine oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
Pesawat yang membawa 20 jenazah warga Malaysia bakal pulang ke tanah air pada pukul 9.50 pagi hari ini. Upacara penghormatan terakhir penuh istiadat bagi jenazah MH17 akan dijalankan di kawasan lapangan terbang KLIA Sepang, Selangor.
Berikut senarai nama 20 jenazah MH 17 yang di bawa pulang ke tanah air. Selamat pulang ke tanah air wira-wira negara. Selama 37 hari anda terpaksa menunggu untuk pulang ke Malaysia, akhirnya pulang juga ke tanahair, ke pangkuan waris, walaupun hanya jasad yang tidak bernyawa.
Al-fatihah untuk jenazah yang beragama islam, salam takziah buat semua waris keluarga jenazah MH17. Bersemadilah dengan aman.
Janji Allah pasti; Setiap yang hidup pasti akan menemui ajal. Muhasabah diri untuk menjadi muslimin dan muslimat yang berpegang teguh pada Allah SWT.
Salam takziah, selamat pulang wira negara. Terima kasih kerana pengorbanan anda, seluruh syarikat penerbangan dunia telah meningkatkan sistem keselamatan penerbangan.
Buat waris keluarga, tabahlah menghadapi dugaan ini. Allahuakbar