Friday, August 15, 2014

GLAM Event: GLAM Raya 2014



Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. Tahun ini tahun pertama Sue beraya sebagai seorang usahawan Glampreneur. Alhamdulillah rasa meriah raya tahun ini. Tahun ini raya lebih bermakna dengan dikurniakan rezeki yang lebih, hubungan
 sesama saudara semakin rapat dan paling penting, Sue ramai kenalan dan kawan rapat lepas bergelar glampreneur.



GLAM Raya kali ini version potluck, so everyone termasuk CDM masing-masing masak dan bawak makanan. Haaa...gambar atas tu the diamond circle bergambar dengan makanan pada hari itu. Jom tengok pulak apa food yang best.




Kelas tak makanan we all? Ada rendang, spagetti, mini ketupat,laksa,nasi 
dagang,pulut kuning,dessert banyak gila. Sue buat puding mango tapi tak sempat nak snap picture dah habis.hehehe...yang best ada fresh strawberries 
from Cameron Highland siap chocolate tu. Sangatla CTDK...


Group thediamondcircle bersama foundernya..CDM Shaliza aziz an ex banker di HSBC yang transform into 5 figures mumpreneur bersama Green Leaders Group. Group kami ni sangat sporting dan happening. Masing-masing ada kerja dan gaji stabil tapi masih memilih untuk berniaga. Sebab apa? Sebab untuk 
simpanan masa depan keluarga dan pendidikan anak-anak. Tak kan lah selamanya nak pinjam duit PTPTN kan?



Both my mentors CDM Shaliza aziz dan DDM Norain nizar yang banyak mengasah dan mengajar Sue from Zero knowledge of business sampai sekarang ni. Masih banyak yang Sue perlu belajar untuk jadi usahawan berjaya seperti 
mereka dan juga belajar bagaimana menghasilkan ramai lagi usahawan berjaya seperti mereka. Sangat cantik bisnes ni sebab kita sama-sama bantu rakan-rakan untuk berjaya.


Ok inilah barisan Crown Diamond Managers yang banyak membantu kami dalam setiap liku bisnes. Mereka juga telah mengangkat taraf online bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Masing-masing telah dipaparkan cerita kejayaan mereka 
didalam majalah dan akhbar seperti Nona, Hijabista, Harmoni, WWMagazine, Bella NTV7 dan banyak lagi. 

Seronokkan? More updates after this on produk jimat minyak. Kita semua mengeluh bila subsidi minyak dikurangkan. So ambil peluang grab produk ni. Penjimatan minyak sehingga RM 4000 dalam 2 tahun. See you all soon.

Love,
Suhaili isa
(www.suerizal.com)