Tuesday, July 29, 2014

Cara cepat turun berat dengan Premium Beautiful

Assalam blog readers,


Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat semua!!! Alhamdulillah dah masuk 2 Syawal. Macam mana syawal you all? Mesti meriahkan? Sue masih lagi beraya di kampung suami di Perlis. In sha Allah Khamis ini, we all pulang ke Kuala Lumpur beraya bersama family Sue pula.


Mesti minggu pertama Syawal ni,sebolehnya you all simpan alat penimbang berat ni dalam store kan? Mimpi ngeri nak tengok jarum tu dekat angka 5 ke, 6 ke ataupun lebih dari 7 bulan syawal ni.

For those yang dah ambil peluang pakai premium beautiful, jom Sue share amalan pemakaian premium beautiful yang mempercepatkan proses turun berat badan. Sue percaya, ramai yang dah memiliki premium beautiful, tapi feedback you all; ala.... I pakai tak kurus-kurus pun. Jom Sue share tips dari mereka yang kurus dengan premium beautiful.

www.suerizal.com


Testimoni terbaru pengguna premium beautiful turun berat 5-10 kg dalam masa 2 bulan. Size pinggang dari 31inci kepada 28inci.
  • Dapatkan size premium beautiful yang sesuai dan selesa dengan badan anda dari agen yang terlatih. Size yang betul; apabila pemakaian satu set premium beautiful menampakkan ilusi pinggang ramping dan bentuk badan yang seimbang bila di pakai seperti gambar di atas.
  • Lakukan senaman tolak lemak supaya lemak yang bersepah di lengan,badan,perut dan peha dapat dialihkan dan dimampatkan ke tempat sepatutnya.
  • Disiplin diri untuk pakai premium beautiful 8 jam sehari. Pemakaian secara konsisten membakar lemak 400-500 kalori sehari. Sesuai untuk mereka yang kurang bersenam.
  • Minum lebih air masak. Semasa menggunakan premium beautiful, lemak akan dibakar dan menghasilkan peluh. Air perlu untuk cepatkan proses kurus (Mitos 1: Orang kata pakai PB ni badan gatal??? Bila berpeluh dan badan gatal, itulah tindakbalas FIR pecahkan lemak badan dan buang toksin. Kalau badan kurang toksin, tiada tindakbalas badan gatal)
  • Lakukan senaman ringan 3 kali seminggu. Contohnya, gunakan tangga di pejabat, park kereta jauh, amalkan seribu langkah minimum setiap hari.
  • Amalkan pemakanan seimbang dengan lebihkan sayuran,protein dan buahan. Kurangkan karbohidrat, lemak,gula dan kolesterol.
  • Jadikan rutin untuk berpuasa sunat Isnin dan Khamis sambil menggunakan premium beautiful. Bila berpuasa, perut melakukan proses detoks sambil dibantu oleh FIR dalam premium beautiful.
  • Akhir sekali, Jangan STRESS. Bila you all stress, badan akan keluarkan hormon mencegah lemak badan dibakar. Lemak akan berkumpul untuk penggunaan badan seperti waktu berhibernasi. So ingat jangan STRESS kalau you all tak nak gemuk macam BERUANG.


Oh ya... Do grab rebate untuk setiap pembelian set Premium beautiful classic dan elegance ye. Sangat berbaloi dengan penjimatan RM 800 serta hadiah percuma bernilai RM 200. Jangan lepaskan peluang keemasan ye.

Ok mata pun dah mengantuk, kids pun dah lena di buai mimpi. En husband je belum pulang dari gathering futsal. Esok hari yang sibuk untuk ziarah rakan-rakan husband pula. Selamat malam, assalamualaikum. Oh ye next entry, Sue akan cerita 5 Mitos tentang Premium Beautiful.


Salam sayang,
Suhaili
(www.suerizal.com)