Monday, July 21, 2014

Premium Beautiful Mahal..ke Murah???


www.suerizal.com
Samsung Note III vs Premium Beautiful

Assalam blog readers,

Mesti you all pelik kenapa Sue letak gambar Note 3 dengan Premium Beautiful?? Tahukah anda bahawa harga Note 3 lebih mahal dari Premium Beautiful? Mesti you all kata, tipulah. Jom kita tengok perbandingan harga dan kegunaan antara dua produk berikut.

www.suerizal.com
Some list untuk buka minda kita

Point 1: Untuk pengetahuan umum, harga premium beautiful mengikut bentuk badan si pemakai. Agen yang bertauliah akan mengambil ukuran badan dan memberikan size yang sesuai serta harga mengikut size yang telah diberikan.Walaupon anda kelihatan berisi, tetapi sekiranya badan berbentuk hourglass, harga premium beautiful lebih murah.

Point 2: Warranty smartphone maksimum untuk 2 tahun sahaja.Tetapi premium beautiful didatangkan dengan warranty seumur hidup pengguna. Nampak tak mana yang lebih berbaloi di beli?

Point 3: Smartphone you all kalau jatuh screen pecah, hantar repair sure beratus ringgit nak kene bayar. Premium Beautiful rosak, koyak, cangkuk tercabut semua boleh dihantar repair secara PERCUMA. Haaa...mana lagi jimat?

Point 4: Smartphone trending mengikut musim, kalau you all dah beli smartphone paling canggih pun; dalam 3-4 bulan mesti dah keluar dipasaran design smartphone yang lebih advance. Premium Beautiful dah 20 tahun lebih dalam pasaran, harga kekal sama tak pernah naik. Paling membanggakan sentiasa ada demand dari pengguna.

Point 5: Smartphone penting sebagai alat komunikasi tetapi ramai yang lupa tentang bahaya radiasi terhadap otak dan kesan anti sosial yang dibawa bersama dengan trending smartphone. Premium beautiful pula lebih menjaga kesihatan badan terutamanya untuk menguruskan perut buncit, slip disc, mengurangkan fibroid dan cyst, meningkatkan kesuburan wanita. Tahukah you all, surgery untuk membuang cysts dan fibroid mungkin menelan belanja beribu ringgit juga??

Point 6: Material Premium Beautiful yang tahan lasak dari fabrik akwatek dan akwadyne membuatkan PB dapat digunakan selama lebih 10 tahun tanpa masalah longgar, warna lusuh, fabrik mengembang atau mengecut. Kesan sampingan paling ketara ialah BADAN ANDA YANG SEMAKIN KURUS.

Point 7: Bila premium beautiful tahan selama 10 tahun lebih, you all semua tak perlu keluarkan duit setiap tahun untuk beli pakaian dalam. Cukup 1 atau 2 set Premium Beautiful untuk penjagaan kesihatan selama lebih 10 tahun.

Point 8: You all tak perlu nak keluarkan duit setiap bulan nak beli pil kurus dan ubat kurus. Memangla makan ubat kurus cepat kurus, tapi you all tak tahu ubatan dan pil memberi kesan sampingan pada hati dan buah pinggang. Kalau organ badan dah rosak, confirm Note III you all pun tak boleh nak membantu bayar kos rawatan.


www.suerizal.com

Still rasa mahal lagi?? Tengok ni sekarang pembelian premium beautiful menjimatkan RM 800 duit you all. Bayaran fleksibel juga bermula serendah RM 85 sebulan.


www.suerizal.com


Hanya dengan RM 85 ni you all semua boleh menghasilkan extra income 4-5 figures sebulan. Haaa....kalau yang ni you all tolak, memanglah sangat rugi. Apa impian you all kalau sebulan gaji dapat RM 15,000- 40,000 sebulan? Cuba drop komen impian you all, manalah tahu Sue boleh jadikan impian suatu realiti.

Ok end of this entry, Jangan lupa next entry 10 amalan kurus pantas dengan Premium Beautiful.

Salam Sayang,
suhaili
(www.suerizal.com)