Posts

Showing posts from July 11, 2014

Persiapan Raya 2014

Image
Salam semua,
Lagi 18 hari lagi nak sambut Aidilfitri 2014. Ada yang dah start buat preparation raya?Sue and family dah siapkan awal. Tahun ni kami tema berwarna merah. Paling best #husnakhalisha turn 1 year old bulan raya ni. Tahun ni boleh Sue melaram sikit sebab badan tak kembang macam tahun lepas.Dalam kita sakan nak buat persiapan raya jangan lupa menyumbang pada Aman Palestin ye. Tanggungjawab kita bersama ni.For those yang dah beli baju raya satu size lebih kecil dari badan, cepat buat persediaan hari raya ni dengan Premium Beautiful. Terkawal sikit nafsu makan pagi raya tu. Penat susah payah turun 3-4 kg bulan puasa, pagi raya je naik 3 kg balik. Contoh paling best tengok kakak gambar kat atas tu menarik sangat lepas dah kurus. Rahsia dia guna Premium Beautiful je. Sue sendiri turun 10 kg lepas bersalin #husnakhalisha tanpa diet dan exercise. Sebab apa boleh kurus? Sebab bila pakai premium beautiful ni boleh makan 5 sudu nasi sahaja. Mana tak kurus.Oppss...dah pukul 12 malam, n…