Tuesday, June 17, 2014

BBQ session on 14th June 2014

Butter cream cake & macaron
Sate,ayam bakar
With business partner yana mokhtar
With business partner farah sakina
Bread and hardboiled egg

Alhamdulillah lega bila everything dah selesai mengikut perancangan. Berjaya jugak organize BBQ di rumah dengan 50 orang tetamu. A small gathering untuk jumpa sanak saudara dan kawan-kawan sebelum berpuasa.

Oppss...pagi sabtu tu, sue sempat ke stokis Shah Alam dan terus ke Seksyen 9 untuk pakaikan premium beautiful kepada client. Demand premium beautiful memang sangat tinggi bila nak puasa dan raya ni.

BBQ session start pada pukul 6.00 pm sehingga pukul 10.30pm. Antara menu malam tu, ayam, sotong dan daging bakar; finger foods, sate kajang, nasi goreng, french loaf & mushroom soup, butter cream cake & macaron.

Thank you sanak saudara yang datang. Tak lupa juga kepada client dan business partners yang hadir. Semoga dimurahkan rezeki lagi oleh Allah supaya kita semua dapat berkongsi rezeki yang Allah kurniakan pada Sue sekeluarga.

Salam Ramadhan, salam sayang, buat anda semua,
(www.suerizal.com)


Posted via Blogaway