Saturday, January 25, 2014

Shining stars 2014 - I wanna be on TOP

Assalam,lama tak update blog. Pakej free trip to Shanghai telah bermula, disebabkan itu terlewat Sue update blog.

Apa khabar? Sihat? Macam mana keadaan cuaca tempat anda? Ada salji tak? Mesti bestkan sebab sekarang tengah sejuk. But dekat KL ni mcm panas je. Hehehe...

Ok on 25th Jan 2014, group business Sue, the diamond circle telah mengadakan seminar keusahawanan utk semua usahawan baru bertempat di Kota Permai Golf & country club.

Seminar yg berlangsung selama sehari ni hanya berharga RM 80 utk seorang. Bayangkan kalau seminar jlain tentu dah lebih RM 100 kan?

Banyak ilmu yg telah diturunkan seperti cara promosi menggunakan facebook, instagram dan juga blog. Seminar ni juga memberikan tips untuk kita hasilkan keuntungan minimum RM4500 sebulan.

Terkejut tak? RM 80 je tapi pulangan bisnes mencecah RM 4500. So let's check out gambar2 sekitar seminar ye. Enjoy viewing some of the pic teaser & do contact me at sue 012-6842560 utk kita duduk dan minum coffee bersama.

Salam sayang,
(Suhaili)
www.suerizal.com