Tuesday, June 17, 2014

BBQ session on 14th June 2014

Butter cream cake & macaron
Sate,ayam bakar
With business partner yana mokhtar
With business partner farah sakina
Bread and hardboiled egg

Alhamdulillah lega bila everything dah selesai mengikut perancangan. Berjaya jugak organize BBQ di rumah dengan 50 orang tetamu. A small gathering untuk jumpa sanak saudara dan kawan-kawan sebelum berpuasa.

Oppss...pagi sabtu tu, sue sempat ke stokis Shah Alam dan terus ke Seksyen 9 untuk pakaikan premium beautiful kepada client. Demand premium beautiful memang sangat tinggi bila nak puasa dan raya ni.

BBQ session start pada pukul 6.00 pm sehingga pukul 10.30pm. Antara menu malam tu, ayam, sotong dan daging bakar; finger foods, sate kajang, nasi goreng, french loaf & mushroom soup, butter cream cake & macaron.

Thank you sanak saudara yang datang. Tak lupa juga kepada client dan business partners yang hadir. Semoga dimurahkan rezeki lagi oleh Allah supaya kita semua dapat berkongsi rezeki yang Allah kurniakan pada Sue sekeluarga.

Salam Ramadhan, salam sayang, buat anda semua,
(www.suerizal.com)


Posted via Blogaway

Saturday, June 14, 2014

Instant shaping Premium Beautiful

Bila nak puasa ni, ramai orang akan terfikir untuk diet. Mestilah sebab baju raya dah tempah 10 pasang kan?

Tapi time berbuka tu, mesti ada yang terover makan sampai tak boleh pergi terawikh.

Cuba tengok gambar di atas. Dalam 10 minit je, lemak berlebihan hilang. Instant shaping effect dengan premium beautiful. Seronok tak kalau selama ni 10 tahun simpan lemak, dalam masa 10 minit lemak tu tak ada dah?

Banyak lagi sebenarnya rahsia kurus dengan premium beautiful ni. Apa kata, sesiapa yang teringin sangat nak rasa, cuba dan pakai premium beautiful for FREE; cepat contact Sue for trial & consultation

Sue 012-6842560

Nak free gifts dengan cashback tak??

Salam sayang,
Suhaili
www.suerizal.com

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Sunday, June 1, 2014

Petua atasi tumit merekah

Assalam ladies, I had a chance to watch Nona on TV3 just now. Tips dan petua untuk merawat tumit kaki merekah yang selalu berlaku pada wanita yang rajin menggunakan kasut tumit tinggi. I am an avid lover of high heels, so I share these few tips which I have tried to get smooth and silky heel.

1. Ambil asam jawa dan lumurkan pada tumit semalaman. Bangun pagi gosok tumit menggunakan garambuluh dan rendam bersama air suam bercampur garambuluh. Amalkan 3 kali seminggu.

2. Ubat gigi juga boleh digunakan untuk merawat tumit pecah. Picit sedikit keluar ubat gigi dan lumurkan pada tumit yang merekah. Biarkan selama 15minit dan gosok tumit menggunakan batu sungai.

3. Ambil 5 biji bawang putih dan tumbuk sehingga keluar jus. Kemudian lumurkan pada tumit serta biarkan sehingga kering selama 15minit. Bilas bersih tumit dengan air suam.

4. Daun sirih bukan sahaja digunakan untuk menjaga bahagian intim wanita, ianya juga boleh digunakan untuk merawat tumit merekah. Ambil 2 helai daun sireh, ramas dalam air suam. Setelah
daun lembut, sapukan pada tumit. Bilas dengan air suam.

5. Tips yang terakhir, amalkan minum bbplus collagen segelas sebelum tidur. Kandungan kolagen ikan terhidrolisis yang terdapat dalam kolagen ni membantu untuk merawat masalah tumit merekah dalam masa paling awal 15-20 hari.

Semua tips ini, Sue dah cuba dan memang terbukti berkesan. Alhamdulillah walaupun seharian menggunakan kasut tumit tinggi, tumit kekal cantik dan lembut. So cepat-cepat amalkan petua ni ye ladies.


Salam sayang,
(Suhaili)
www.suerizal.com