Saturday, January 25, 2014

Shining stars 2014 - I wanna be on TOP

Assalam,lama tak update blog. Pakej free trip to Shanghai telah bermula, disebabkan itu terlewat Sue update blog.

Apa khabar? Sihat? Macam mana keadaan cuaca tempat anda? Ada salji tak? Mesti bestkan sebab sekarang tengah sejuk. But dekat KL ni mcm panas je. Hehehe...

Ok on 25th Jan 2014, group business Sue, the diamond circle telah mengadakan seminar keusahawanan utk semua usahawan baru bertempat di Kota Permai Golf & country club.

Seminar yg berlangsung selama sehari ni hanya berharga RM 80 utk seorang. Bayangkan kalau seminar jlain tentu dah lebih RM 100 kan?

Banyak ilmu yg telah diturunkan seperti cara promosi menggunakan facebook, instagram dan juga blog. Seminar ni juga memberikan tips untuk kita hasilkan keuntungan minimum RM4500 sebulan.

Terkejut tak? RM 80 je tapi pulangan bisnes mencecah RM 4500. So let's check out gambar2 sekitar seminar ye. Enjoy viewing some of the pic teaser & do contact me at sue 012-6842560 utk kita duduk dan minum coffee bersama.

Salam sayang,
(Suhaili)
www.suerizal.com

Sunday, January 19, 2014

Hadiah wang Tunai sehingga RM5000 menanti anda

Assalam dan salam berhujung minggu.

Apa aktiviti anda harini? For me harini sibuk uruskan my 2 daughters, update blog, reply clients query and a few product sharing with the neighbours.

Sebelum I terlupa, I nak buat promotion and bagi hadiah wang tunai dari RM250 sehingga RM 5000 utk mereka yang dapatkan set Premium Beautiful Classic ni.

RM 5000 kalau dapat uolls nak buat apa ye? Especially yg single lagi tu, what will you do with this RM 5000 yg bakal uolls dapat this 10februari?

So apa kata cepat2 contact I, untuk dapatkan hadiah wang tunai ni. Terbayang handbag Gucci, Louis Vuitton and Prada depan mata I ni.

Dont forget my number is 012-6842560.

Salam sayang,
Suhaili bt mohd isa
(www.suerizal.com)

Saturday, January 18, 2014

GLAM activities 13 Jan 2014-17 Jan 2014

Salam berhujung minggu. How are you? Hope you are in a pink of health. Alhamdulillah another week has passed & we are entering middle of January 2014.

Alhamdulillah starting 13 januari, I dah transfer working from site office to headquarters at Plaza Damas Sri Hartamas. So anyone near there, do give me a call & we could have coffee together.

As new package free trip has opened for glampreneur, banyak aktiviti dan latih tubi yang disediakan untuk glampreneur. Semangat Shanghai kami sangat membara. Belum lagi ke Gold coast, Shanghai menanti.

So here are some of my activities for the 1st half of month January. Enjoy viewing.

Oppsss..sebelum terlupa, tiket free ke Shanghai ni terbuka untuk anda yg berminat melancong secara percuma dan tambah duit semasa melancong. Duit free sebanyak RM5000, RM2500, RM8000 menanti anda.

Just contact me at 012-6842560 for more info.

Salam sayang,
Suhaili
(www.suerizal.com)

Wednesday, January 15, 2014

LANGSING, MENAWAN DAN CONFIDENT SELEPAS BERSALIN

Assalam, apa khabar anda hari ni? Kalau mood tak berapa baik, just remember this quote by Chanel.


Sentuh pasal Classy ni, I feel like sharing this post on " Langsing, menawan dan confident selepas bersalin"
Secret to be classy from inside is to be CONFIDENT.

" Now imagine that you are 20 kg lebih berat dari berat anda sekarang,  baju anda setahun yang lepas dah tak muat, peha anda terlalu besar, langkah anda semakin berat dan malas, bagi yang dah kawin suami pulak dah complaint badan tak seperti waktu awal perkahwinan dan anda semakin stress dan menyebabkan anda sentiasa MAKAN, MAKAN DAN MAKAN untuk hilangkan STRESS."

Apa perasaan anda ketika ini?
1. Tak confident dengan diri sendiri?
2. Malu untuk berjumpa orang dan bertegur sapa?
3. Masalah kesihatan seperti obesiti, diabetes, sakit jantung, sesak nafas melanda?
4. Anda beli dan makan produk pelangsingan yang memudaratkan kerana nak cepat turun berat dalam   masa 2 minggu?

So jom I share my own experience turun berat almost 17kg dalam masa 5 bulan. Percaya tak? Check out my picture below.
Turun berat lepas bersalin 70kg to 53 kg in 5 months

Bagaimana I turunkan berat dengan cepat? Rahsianya dengan PREMIUM BEAUTIFUL BODYSHAPING LINGERIE.

Apa itu Premium Beautiful Lingerie?

Premium Beautiful ni ialah pakaian dalam pembentukan badan yang menggunakan Far Infrared system untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan. Pakaian dalam ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Pakaian dalam ini terdiri daripada 3 siri pakaian seperti di bawah.

Long Bra Premium Beautiful







Ciri-ciri Long Bra

  • Rekabentuk unik 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh dan bertindak menganjalkan payudara.
  • Bentuk U di belakang mengagihkan lemak ke tempat yang sepatutnya.
  • Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.


Waist Nipper Premium Beautiful

Ciri-ciri Waist Nipper

  • Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.
  • Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung.
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin

Long Girdle premium beautiful

 Ciri-ciri Long Girdle

  • Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, kontur menarik dan meninggikan pinggul.
  • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur yang sempurna.
  • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi untuk selaraskan lemak pada peha untuk kontur peha yang menarik.

Apakah kelebihan Premium Beautiful ?

  • Produk pakaian dalaman yang diiktiraf sebagai SUPERBRAND.
  • Didatangkan dengan WARRANTY SEUMUR HIDUP.
  •  Dihasilkan melalui teknologi JEPUN, GERMAN, US & TAIWAN.
  • Penggunaan teknologi Far Infra Red yang disuntik ke dalam fabrik.
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne.
  • Waist Nipper mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Antarabangsa American Chiropractic Association.
  • Kuasa regangan fabric 360 degree.
  • Direkabentuk untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.
Ramai pengguna premium beautiful yang telah berjaya mendapat bentuk badan idaman mereka. Bagaimana dengan ANDA? Untuk sebarang pertanyaan dan perundingan sila hubungi saya di:-

SUHAILI 012-6842560 (whatsapp, wechat, sms, call )
suhaili1984@gmail.com (email)
suhailimohdisa (Facebook & Instagram)

Semoga berjumpa pada entry yang berikutnya dengan topik FAR INFRARED IN PREMIUM BEAUTIFUL.

Salam Sayang,
Suhaili Bt Mohd Isa
(www.suerizal.com)