Monday, December 16, 2013

BEAUTIFUL DAY BY GLAM

BEAUTIFUL DAY BY GLAM

7th December 2013 was the day yang dinanti-nantikan oleh semua Glamprenuer. Mana tidaknya, hari tersebut telah diadakan presentation Premium Beautiful Elegance, beauty products on discount dan fashion show by RIZMAN RUZAINI.


  Bertempat di Vivatel Hotel Kuala Lumpur, Event Hi- Tea ini mendapat sambutan yang membanggakan dengan kehadiran seramai 300 orang Glamprenuer, tetamu undangan dan pihak media. Jom kita lihat acara yang menarik semasa acara berlangsung.


Backdrop Beautiful Day by GLAM
Premium Beautiful Elegance & Premium Beautiful Runway show
Premium Beautiful Corset

Luminez Skin Whitening & Cozuma Makeup set Product

BBplus collagen, Marine essence range product
On that day, ada presentation premium beautiful elegance,free trial untuk fitting premium beautiful elegance, discount price for products such as premium beautiful elegance, bbplus collagen, bioever nanocream, marine essence beauty range and cozuma makeup range. Acara yg sangat dinantikan ialah fashion show by RIZMAN RUZAINI. collection yang diperagakan oleh Che Ta dekat Paris tu kita dapat tengok depan mata uollsss...memang class GLAM. So check it out gambar2 kat bawah ni.






Barisan model bersama Rizman Ruzaini - credit picture to byrawlins.com

Gambar kenangan bersama Rizman dan models
The best is ada lucky draw dan hadiah nyer tajaan baju rekaan hasil kerja Rizman Ruzaini bernilai RM 2500. Wah sgt best. Well we enjoy the day with Hi-Tea buffet, Candy buffet, fashion show and meeting other Glamprenuers. Maybe 2014 akan ada banyak lagi event2 gah seperti beautiful day ni. So jom sekarang jugak be part of GLAMPRENUER & enjoy many benefits especially 5-6 figures income, 3 free trips per year, exclusive event and many more. Do contact me at 012-6842560 (sms,whatsapp,wechat) and follow me at FB, Instagram (suhailimohdisa).

My business partner & me

the diamond circle group
With our great mentor CDM Shaliza Aziz (5 figures monthly income)
Candy Buffet

Fancy cupcakes

Gambar kenangan bersama
So sebelum mengundurkan diri (ceewwaahh) Sue ingin sampaikan ucapan terima kasih kepada Syarikat Hai-o Marketing yang telah menyediakan platform segera bergelar usahawan serta Founder & Co-founder GLAM CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain yang menubuhkan GLAM. Tanpa mereka tiadalah usahawan berjaya seperti kami. Semoga berjumpa lagi pada entry yang berikutnya esok. Salam sayang semua.