Skip to main content

Posts

Featured

ShakeMe Protein Soy Drink

“Kak saya ni dah buat macam-macam, tapi susahlah nak turunkan berat ni. Pernah sekejap turun 2kg lepastu naik balik 3kg. Macammana nak bagi maintain kurus ni kak?” - Sis Nurul
Masalah biasakan ni berat turun kejap, lepastu naik balik mendadak. Contoh macam bulan raya baru-baru ni, naik balik berat 3kg. Tu belum lagi nak sambut Hari Raya Korban, makan gulai daging pulak.Berapa pulak berat nak naik nanti tu??
Nak tak Sue share cara mudah nak turunkan berat badan sekaligus dengan kekalkan berat badan? Seronok tak kalau dalam 5tahun berat badan kita maintain 50kg je walaupun dalam masa 5 tahun tu 2 kali kau pregnant? Haaaaa dengar pun dah excited kan? 
Meh scroll sikit ke bawah
Bawah lagi....

Bawah sikit lagi

Taaadaaaaa......ini rahsia Sue.

Apa benda pulak Shake Me ni? Jangan cakap ini meal replacement. Meal replacement yang berlambak kat pasaran ni pun dah kalori tinggi, banyak gula dan tak kurus pun.
Ini kelebihan Shake Me... Ada 5 kelebihan Shake Me berbanding produk lain: Hanya 90 kalori / hid…

Latest Posts

Premium Beautiful: Berpantang moden vs tradisional

Infinence X RizmanRuzaini Shawl Collection

G8 Unity Raya Celebration

Press Release : Cooking Healthy,wholesome meals for Ramadhan with Norwegian Fjord Trout

Burn Belly Fat with Norwegian Fjord Trout

3 Resepi Mudah berbuka puasa bersama Norwegian Fjord Trout

Business Opportunity with G8 Unity

Diamond Night 2017: Fairy Tales